Κόσμος

Απίστευτη καταγγελία στη Ρωσία! “Με βίασε τεράστιο pokemon”

Στις αρχές τηλεφώνησε μια νεαρή κοπέλα για να αναφέρει τον βιασμό της από τεράστιο pokemon στο σπίτι της στη Μόσχα.

Η παντρεμένη γυναίκα είπε στις αρχές πως όταν ξύπνησε βρήκε ένα pokemon να είναι πάνω της και να τη βιάζει.

Το pokemon εξαφανίστηκε όταν πήδηξε από το κρεβάτι. Ισχυρίστηκε όμως ότι η εφαρμογή Pokemon Go στο κινητό της μπορούσε ακόμα να εντοπίσει το ίδιο pokemon στο κρεβάτι της.

Ξύπνησε τον άντρα της να του πει τι είχε συμβεί και είπε στους αστυνομικούς πως δεν την πιστεύει και πως πρέπει να δει ψυχίατρο.

“Λέει ότι υπάρχουν πάρα πολλά pokemon στο σπίτι της και πως τα διαισθάνεται και ο σκύλος της”, σημείωσε ο άντρας της Ivan Makarov.

Ούτε οι αστυνομικοί πίστεψαν την καταγγελία τηςς και η γυναίκα πήγε σε ψυχίατρο που δεν μπορούσε όμως να τη βοηθήσει.

Πηγή: Dailymail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Νέα έρευνα αποκαλύπτει τι συνέβη τις τελευταίες ώρες στον Τιτανικό πριν χτυπήσει το παγόβουνο
«Διατήρησαν τα φώτα και το ρεύμα σε λειτουργία μέχρι το τέλος, για να δώσουν χρόνο στο πλήρωμα να εκτοξεύσει τις σωσίβιες λέμβους με ασφάλεια με κάποιο φως αντί για απόλυτο σκοτάδι»
Το κουφάρι του Τιτανικού βρίσκεται δυόμισι μίλια κάτω στον πυθμένα του Βόρειου Ατλαντικού