Κόσμος

Απίστευτο! Έκλεψαν ολόκληρη σιδερένια πύλη του Νταχάου!

Η κλοπή έγινε κάτω από τη μύτη των αρχών! Προβληματίζουν οι συνθήκες φύλαξης των μνημείων της Γερμανίας.

Μια πύλη σύμβολο για τους νεοναζί παγκοσμίως εκλάπη την Κυριακή από το ιστορικό στρατόπεδο συγκέντρωσης του Νταχάου. Ο λόγος; Φέρει το ιστορικό σύνθημα των Ναζί “Arbeit macht frei” που σημαίνει στα ελληνικά “Η εργασία απελευθερώνει”.

Οι έρευνες της αστυνομίας βρίσκονται σε εξέλιξη, όμως οι υποψίες στρέφονται σε νεοναζιστικές ομάδες, που προέρχονται από τη Γερμανία αλλά ενδεχομένως και εκτός!

Διαβάστε περισσότερα στο OnAlert

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Ο Πάπας Φραγκίσκος αγαπούσε την Ελλάδα και οι απόψεις του ενοχλούσαν» λέει ο πάτερ Τζούλιο για τον Ποντίφικα
Ο πάτερ Τζούλιο Γκραμένια, ο οποίος είναι εφημέριος του Καθολικού Ιερού Ναού Αγίου Φραγκίσκου, στους Αγίους Αναργύρους, που υπάγεται στην Αρχιεπισκοπή Καθολικών Αθηνών, μίλησε για την σημαντική απώλεια του Πάπα Φραγκίσκου
Ο Πάπας Φραγκίσκος