Κόσμος

Απίστευτο! Ο Έβο Μοράλες… χάθηκε στη ζούγκλα για μία ώρα! video

Ο πρόεδρος της Βολιβίας, Έβο Μοράλες, παραδέχεται ότι χάθηκε στη ζούγκλα για περίπου μία ώρα, ενώ είχε πάει για να βοηθήσει το έργο πυροσβεστών!

Ο πρόεδρος της Βολιβίας Έβο Μοράλες χάθηκε για περίπου μία ώρα στη ζούγκλα, όπου πήγε να συνοδεύσει στο μέτωπο πυροσβέστες που συνεχίζουν τον αγώνα για να κατασβέσουν δασικές πυρκαγιές, αφηγήθηκε ο ίδιος χθες Πέμπτη.

«Είχαμε μια περιπετειούλα το περασμένο βράδυ. Χαθήκαμε για περίπου μία ώρα, όμως, χάρη στους στρατιώτες, μπορέσαμε να βρούμε τον δρόμο και να επιστρέψουμε», είπε χαμογελώντας ο αρχηγός του Κράτους σε δημοσιογράφους στη Ρομπορέ (ανατολικά).

Το τηλεοπτικό δίκτυο Uno μετέδωσε σύντομο ερασιτεχνικό βίντεο, στο οποίο ο Μοράλες ακούγεται να επαναλαμβάνει μέσα στη νύχτα: «Πού είστε;»

Ο πρόεδρος είχε πάει να συνοδεύσει ομάδα δασοπυροσβεστών και χάθηκε σε δασική έκταση κοντά στο χωριό Καμπάγιο Μουέρτο, στην κοινότητα Σαν Ιγνάσιο δε Βελάσκο, στην περιφέρεια Σάντα Κρους (ανατολικά).

Έβο Μοράλες

Ο Έβο Μοράλες δήλωσε χθες Πέμπτη στη Ρομπορέ ότι στην περιοχή πλέον μαίνονται 342 πυρκαγιές, δίνοντας στη δημοσιότητα αριθμό διπλάσιο από εκείνον που καταγραφόταν την προηγουμένη.

Οι δασικές πυρκαγιές επιδεινώθηκαν ακόμα περισσότερο τον Αύγουστο στη Βολιβία. Έχουν ήδη απανθρακώσει 12 εκατομμύρια στρέμματα στη χώρα από τον Μάιο, κυρίως στις περιφέρειες Τσικιτανία και Παντανάλ.

Φωτογραφίες: Reuters.

Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ξεκινά ξανά ο εμβολιασμός κατά της πολιομυελίτιδας στη Γάζα – Περισσότερα από 590.000 παιδιά θα έχουν εμβολιαστεί μέχρι το τέλος του μήνα
Η ανθρωπιστική και υγειονομική κατάσταση στη Λωρίδα της Γάζας παραμένει ακόμη καταστροφική παρά την εκεχειρία που συμφωνήθηκε με το Ισραήλ
Παιδιά στη Λωρίδα της Γάζας περιμένουν να εμβολιαστούν για την πολιομυελίτιδα
Η στιγμή της απελευθέρωσης του έκτου ομήρου μετά από 10 χρόνια στα χέρια της Χαμάς - Βεδουίνος με ιστορικό ψυχικής νόσου που «αγαπά τη Γάζα»
«Είναι ένας φιλειρηνικός άνθρωπος που ήθελε να φτάσει στη Γάζα, αγαπάει τη Γάζα, δεν πήγε εκεί επιθετικά», δήλωσε ο πατέρας του
Η στιγμή της απελευθέρωσης του Hisham al-Sayed, συνοδεία μέλους του Ερυθρού Σταυρού