Κόσμος

Απίστευτος: Έκανε προεκλογική εκστρατεία από το… φέρετρο (vid)

Mια πολύ διαφορετική και ιδιαίτερα μακάβρια προεκλογική εκστρατεία αποφάσισε να κάνει ένας πολιτικός στο Μεξικό. Ο λόγος για τον Carlos Mayorga που πριν από λίγες μέρες έφτασε στη γέφυρα που ενώνει την πόλη της Χουάρες με το Ελ Πάσο του Τέξας μέσα σε φέρετρο.

Οι άνδρες που βρίσκονταν μέσα στη νεκροφόρα φορούσαν προστατευτικό εξοπλισμό για τον κορονοϊό για να τραβήξουν την προσοχή για την πανδημία, που έχει σκοτώσει στο Μεξικό περισσότερα από 200.000 άτομα, έναν από τους μεγαλύτερους αριθμούς παγκοσμίως.

Στόχος του Carlos Mayorga, που είναι υποψήφιος με το κόμμα Αλληλεγγύης (PES), ήταν να δείξει ότι η αδιαφορία των πολιτικών πεθαίνει τους πολίτες. Όπως είπε ο ίδιος κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, «οι πολιτικοί σιωπούν για τα υψηλά ποσοστά οργανωμένου εγκλήματος και για την χαοτική κατάσταση που έχει προκαλέσει η πανδημία». 

Ο υποψήφιος είπε ότι εάν εκλεγεί και δεν εκπληρώσει τις προεκλογικές του υποσχέσεις, θα πρέπει να θαφτεί ζωντανός.

Δείτε βίντεο:

Mε πληροφορίες από Mexico News Daily και Reuters

Πηγή φωτογραφιών: Reuters

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η συγκινητική στιγμή που καλόγρια «σπάει» το πρωτόκολλο και στέκεται δίπλα στο φέρετρο του πάπα Φραγκίσκου
Ο χώρος αυτός παραδοσιακά προορίζεται για καρδιναλίους, επισκόπους και ιερείς, αλλά η 81χρονη είχε τη δυνατότητα να θρηνήσει εκεί λόγω της στενής φιλίας με τον εκλιπόντα ποντίφικα
Πάπας Φραγκίσκος: Η στιγμή που καλόγρια και στενή του φίλη «σπάει» το πρωτόκολλο και στέκεται δίπλα στο φέρετρο
Ο Τραμπ επιτίθεται ξανά στο Χάρβαρντ: «Αντισημιτικό ίδρυμα» και «απειλή για τη δημοκρατία»
«Αυτό το μέρος είναι ένα προοδευτικό χάλι» και «δέχεται φοιτητές από ολόκληρο τον κόσμο που θέλουν να καταστρέψουν τη χώρα μας», έγραψε για το Χάρβαρντ ο Τραμπ στην πλατφόρμα Truth Social
Ο Ντόναλντ Τραμπ