Παρασκευή, 27 Σεπτ.
29oC Αθήνα

Από κούνια στο έγκλημα! Έβαλαν μπροστά το μωρό και ξάφρισαν κατάστημα (ΒΙΝΤΕΟ)

Από κούνια στο έγκλημα! Έβαλαν μπροστά το μωρό και ξάφρισαν κατάστημα (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια συμμορία ένοπλων ληστών που χρησιμοποιεί ένα μωρό για κάλυψη εισέβαλε σε κατάστημα στην Αργεντινή, με την κάμερα του μαγαζιού να βιντεοσκοπεί όλες τους τις κινήσεις.

Ένα ζευγάρι με ένα μωράκι στην αγκαλιά της μητέρας του είναι σίγουρα μια εικόνα που δεν θα κινούσε τις υποψίες. Αυτό πίστευαν οι ληστές και τελικά είχαν δίκιο. Κρατώντας ένα βρέφος στην αγκαλιά τους προσποιήθηκαν ότι είναι απλοί πελάτες. Λίγα λεπτά αργότερα ο άντρας αρπάζει τον ιδιοκτήτη από τον λαιμό και τον αναγκάζει να πέσει στο πάτωμα, ενώ η γυναίκα με το μωρό βγαίνει έξω και φαίνεται πως φεύγει. Στη συνέχεια, ένα δεύτερο άτομο, που περίμενε απ’ έξω, μπαίνει στο κατάστημα και αρχίζει να γεμίζει μεγάλες μαύρες σακούλες με χρήματα από το ταμείο και ρούχα μεγάλης αξίας. Ο ιδιοκτήτης αντιστέκεται, με τον ληστή να τον κλωτσάει και να τον απειλεί με όπλο, ενώ παράλληλα ψάχνει στο κατάστημα για ακριβά αντικείμενα.

Η γυναίκα, που είχε αποχωρήσει για λίγα λεπτά από τη σκηνή της δράσης, επιστρέφει με ένα αυτοκίνητο. Μπαίνει ξανά στο κατάστημα και βοηθά τα άλλα δύο μέλη της συμμορίας, καταφέρνοντας τελικά να κλέψουν ρούχα αξίας περίπου 3.500 δολαρίων. Το μωρό φαίνεται και πάλι στο βίντεο να βρίσκεται στο πάτωμα και να μπουσουλάει, συμμετέχοντας εν αγνοία του στη ληστεία.

«Είναι μια καλή στρατηγική. Είναι σαφές ότι η γυναίκα χρησιμοποιούσε το μωρό για να δώσει την εντύπωση ότι όλα ήταν φυσιολογικά. Το μωρό δεν μπορούσε να περπατήσει, έτσι νομίζω ότι ήταν πιθανώς εννέα μηνών έως ενός έτους. Είναι, δυστυχώς, ένας αθώος συνεργός των εγκληματιών», δήλωσε ο ιδιοκτήτης του καταστήματος.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε