Κόσμος

Αποκαλύψεις για τη σχέση της Νταϊάνα με τον Τζορτζ Μάικλ – «Της άρεσα»

Λίγο καιρό μετά τον θάνατο του Τζορτζ Μάικλ αποκαλύπτεται η στενή σχέση του με την πριγκίπισσα Νταϊάνα. Είχε πει ότι ήταν πολύ σαφές πως της άρεσε.

Η νέα βιογραφία για τον Τζορτζ Μάικλ από τον David Nolan ρίχνει φως στην άγνωστη στενή σχέση της πριγκίπισσας Νταϊάνα με τον Τζορτζ Μάικλ. Ο τραγουδιστής είχε αποκαλύψει λεπτομέρειες της στενής του σχέσης με την πριγκίπισσα Νταϊάνα. Είχαν συναντηθεί στα παρασκήνια συναυλίας για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS στο Wembley Arena.

Η πριγκίπισσα δεν άργησε να αρχίσει να τον εμπιστεύεται και να ανταλλάζουν μηνύματα, να μιλάνε στο τηλέφωνο και να βρίσκονται τετ α τετ. Του είχε μιλήσει για το επικείμενο ζοφερό διαζύγιό της από τον πρίγκιπα Κάρολο το 1996 σε μια ηχογράφηση που έγινε στο σπίτι του στο Λονδίνο.

Η Νταϊάνα, το διαζύγιο και η σχέση με τον Τζορτζ Μάικλ

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα του είπε ότι έπρεπε να αποδράσει από τους όχι και τόσο αξιαγάπητους βασιλείς με κάθε κόστος. “Ήταν όπως πολλές άλλες γυναίκες που είχαν νιώσει έλξη για μένα στη ζωή μου. Έβλεπαν κάτι μη απειλητικό” είχε ομολογήσει σε συνέντευξή του το 2009. “Είχαν συμβεί αρκετά πράγματα που το είχαν καταστήσει πολύ σαφές ότι της άρεσα πάρα πολύ. Δεν υπήρχε καμία αμφιβολία”.

Στη νέα βιογραφία “George Michael, Freedom, The Ultimate Tribute 1963-2016” υπάρχουν λεπτομέρειες για τη σχέση του με την πριγκίπισσα Νταϊάνα, τον αγώνα του να μιλήσει δημόσια για την ομοφυλοφιλία και τα μπλεξίματα με τον νόμο.

Ενώ η στενή του σχέση με την πριγκίπισσα δεν ήταν μυστική, είχε υπαινιχθεί στο πέρασμα των χρόνων πως ίσως να είχε ξεπεράσει το φιλικό επίπεδο. Όταν είχε ερωτηθεί αν σκέφτηκε ποτέ να κοιμηθεί με την Νταϊάνα, είχε ωστόσο απαντήσει κατηγορηματικά. “Ήξερα ότι θα ήταν καταστροφικό”. Παραδέχτηκε επίσης ότι είχε την τάση να μην της τηλεφωνεί από φόβο μη φανεί παρεμβατικός.

Μια νύχτα το 1996 την πήρε να της ευχηθεί για τα γενέθλιά της ενώ είχε κάνει μαριχουάνα. Η πριγκίπισσα Νταϊάνα τότε του μίλησε για το επικείμενο διαζύγιό της. “Δεν είναι πολύ αξιαγάπητη και συμπονετική οικογένεια. Φεύγω”.

Πηγή: Dailymail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Κηδεία Πάπα Φραγκίσκου: Στην πρώτη σειρά ο Ντόναλντ Τραμπ με τη Μελάνια και ανάμεσα σε δύο από τους πιο στενούς συμμάχους του Ζελένσκι
Στα αριστερά της Μελάνια Τραμπ, κάθεται ο Πρόεδρος της Εσθονίας, Άλαρ Κάρις, ενώ στα δεξιά του Τραμπ ο Φινλανδός Πρόεδρος, Αλεξάντερ Στουμπ
REUTERS
Κάστρο Scaligero: Το επιβλητικό μεσαιωνικό φρούριο μέσα στην μεγαλύτερη λίμνη της Ιταλίας
Το «αβύθιστο κάστρο», όπως το αποκαλούν οι ντόπιοι, χτίστηκε τον 13ο αιώνα από την οικογένεια Scaligeri, μια ισχυρή οικογένεια ευγενών και ηγεμόνων, που κυβερνούσε τη Βερόνα εκείνη την εποχή
Scaligero Castle aerial panoramic view. Scaligero Castle is a fortress in the historical center of Sirmione town at the Garda Lake in Italy