Τρίτη, 8 Οκτ.
22oC Αθήνα

Αποστολή εθνικής ομάδας είδε… φαντάσματα σε ξενοδοχείο (βίντεο)

Για «περίεργα» και «μεταφυσικά» φαινόμενα έκανε λόγο εκπρόσωπος της εθνικής ομάδας κρίκετ της Μεγάλης Βρετανίας αναφερόμενος στη διαμονή της ομάδας σε γνωστό ξενοδοχείο

Είδαν φαντάσματα… Και όχι ένας, αλλά πολλοί παίκτες της εθνικής ομάδας κρίκετ της Μεγάλης Βρετανίας τα… σκούρα.
Περίεργα και μεταφυσικά φαινόμενα τους έβγαλαν από την ηρεμία που επιζητούσαν σε ένα ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει η εθνική ομάδα.
Σύμφωνα με βρετανικά μέσα ενημέρωσης, πρόκειται για ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο, πέντε αστέρων, όπου κατάλυσε η ομάδα ενόψει προετοιμασίας για σειρά φιλικών αγώνων.
Πολλοί αθλητές ζήτησαν αλλαγή δωματίου φοβούμενοι πως θα τους επιτεθούν φαντάσματα, ενώ άλλοι παραδέχτηκαν πως η διαμονή τους ήταν τουλάχιστον εφιαλτική!
Ένας από τους αθλητές, ο Στιούαρτ Μπροντ, μεταξύ άλλων ανέφερε: «Αναγκάστηκα κι εγώ να αλλάξω δωμάτιο, γιατί μέσα στη νύχτα, άνοιξαν οι βρύσες του μπάνιου, χωρίς να υπάρχει κανένας εκεί. Άναψα τα φώτα και οι βρύσες έκλεισαν. Έσβησα πάλι τα φώτα και οι βρύσες έτρεχαν και πάλι νερό, ενώ το δωμάτιο άρχισε ξαφνικά να έχει υπερβολική ζέστη. Φρίκαρα και ζήτησα μέσα στη νύχτα να αλλάξω δωμάτιο.
Δεν ήμουν, όμως, ο μόνος που αντιμετώπισε τέτοιου είδους προβλήματα».
Τα είδαν όλα…

Αρκετοί ακόμα συναθλητές αλλά και συγγενείς τους βίωσαν ανάλογα περιστατικά τρόμου και αρνήθηκαν να συνεχίσουν την διαμονή τους στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο.
Κανείς βέβαια δε μπορεί να γνωρίζει εάν οι συγκεκριμένοι ισχυρισμοί έχουν κάποια βάση ή οφείλονται στις συνεχείς ήττες της ομάδας που τους έχουν αποσυντονίσει, αλλά σίγουρα έχουν χάσει τον ύπνο τους.

Διαβάστε επίσης:

Τα σαρδάμ του Game of Thrones – Ξεκαρδιστικό video

Απίστευτο: Του αφαίρεσαν 232 δόντια από το στόμα (φωτό-βίντεο)

40+2 φωτογραφίες που τραβήχτηκαν την κατάλληλη στιγμή

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε