Πέμπτη, 10 Οκτ.
28oC Αθήνα

Η συγκινητική στιγμή όταν ένας άστεγος που ζούσε στους δρόμους απέκτησε δικό του σπίτι (βίντεο)

Η συγκινητική στιγμή όταν ένας άστεγος που ζούσε στους δρόμους απέκτησε δικό του σπίτι (βίντεο)

 Χαρά και συγκίνηση ήταν τα συναισθήματα που ένιωσε ένας άστεγος άνδρας,ο Eric, όταν κέρδισε 1.000 δολάρια, μετά από έναν κόλπο που σκαρφίστηκε ο χρήστης του Υoutube, Rahat Hossain.

Ο Hossain έδωσε το συγκεκριμένο ποσό σε έναν υπάλληλο καταστήματος, προκειμένου να τα δώσει, στην συνέχεια στον άστεγο, υποκρινόμενος ότι κέρδισε ένα λαχείο.
Το βίντεο ανέβηκε στον Youtube τον περασμένο Μάρτιο, συγκεντρώνοντας πάνω από 20 εκατ. views. Υπάρχει, όμως, και συνέχεια, καθώς ο Hossain, συγκέντρωσε 44,000 δολάρια από δωρεές απλών πολιτών που θέλησαν να βοηθήσουν τον άστεγο.
Πριν από λίγο καιρό, όταν ο Hossain πληροφορήθηκε ότι ο Eric βρήκε δουλειά, του πρότεινε να να βγουν έξω για να το γιορτάσουν. Καθώς, όμως, βρισκόντουσαν στο αυτοκίνητο ο Hossain προσποιήθηκε ότι ήθελε να κάνει μια σύντομη στάση από το σπίτι του, προκειμένου να πάρει κάτι που ξέχασε.
Η έκπληξη ήταν μεγάλη, καθώς, μόλις μπήκαν και οι δύο μαζί στο σπίτι, ο Hossain αποκάλυψε στον Eric ότι το σπίτι είναι… δικό του.
Από τα 44.000 δολάρια που συγκεντρώθηκαν από δωρεές, τα 11.000 φθάνουν για να μισθωθεί η κατοικία για έναν ολόκληρο χρόνο. Επιπλέον, ο Eric θα έχει την δυνατότητα να ξοδέψει 12,000 δολάρια για λογαριασμούς, ρούχα και φαγητό, ενώ το υπόλοιπο ποσό θα κατατεθεί σ’ένα τραπεζικό λογαριασμό για τις περαιτέρω ανάγκες του.
«Μου κάνεις πλάκα» ήταν η πρώτη αντίδραση του, μόλις άκουσε από τον Hossain το ευχάριστο νέο. «Σας ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου», λέει ο Eric απευθυνόμενους σε όλους εκείνους που τον βοήθησαν, προσπαθώντας να συγκρατήσει τα δάκρυα του και να συνειδητοποιήσει ότι, πλέον, θα έχει το δικό του σπίτι.
Δείτε το βίντεο:

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε