Site icon NewsIT

Αυστραλία: Η στιγμή που φάλαινα εκτοξεύει άνδρα στον αέρα – «Ηταν ό,τι πιο τρελό έχω βιώσει»

03.09.2024 | 07:48
Αυστραλία: Η στιγμή που φάλαινα εκτοξεύει άνδρα στον αέρα – «Ηταν ό,τι πιο τρελό έχω βιώσει»

Πλάνα που απαθανάτισε ένα ζευγάρι Youtubers από την Αυστραλία, δείχνουν την άγρια ​​στιγμή που μια φάλαινα εκτόξευσε έναν άνδρα στον αέρα.

Ο Max Persyn και η Jacqueline Payne, ένα ζευγάρι Youtubers από το Queensland της Αυστραλίας συμμετείχαν σε μια ομάδα παρακολούθησης φαλαινών κολυμπώντας στα ανοιχτά του Southport στη Χρυσή Ακτή όταν απαθανάτισαν την ξαφνική επίθεση του τεράστιου θαλάσσιου θηλαστικού.

Τα μέλη της ομάδας ήταν περικυκλωμένα από τρεις φάλαινες και παρακολουθούσαν τη μία από κάτω τους, όταν ξαφνικά ο ξεναγός τους εκτοξεύτηκε στον αέρα από μια καμπουροφάλαινα μήκους 15 μέτρων.

Το ζευγάρι που κατάφερε να απαθανατίσει τη στιγμή με μία κάμερα GoPro, μοιράστηκε το απίστευτο βίντεο στο κανάλι τους στο YouTube. Στα πλάνα ακουγόταν ένας άλλος ξεναγός που φωνάζει στην ομάδα να επιστρέψει γρήγορα στο σκάφος.

«Θεέ μου, σοβαρά τι συνέβη», ακούγεται να λέει έκπληκτη στο βίντεο η Jacqueline Payne, μόλις ανέβηκε στο σκάφος. «Ξαφνικά κάποιος βρέθηκε στον αέρα πάνω από τη φρικτή φάλαινα. Ήταν τρελό, αυτό ήταν το πιο τρελό πράγμα που έχω βιώσει ποτέ στη ζωή μου», συνέχισε.

Swimming with Whales WE GOT HIT (CAUGHT ON CAMERA)

Το ζευγάρι είπε ότι οι τρεις πλήρως ανεπτυγμένες καμπουροφάλαινες είμαστε απίστευτα περίεργοι και κολυμπούν πολύ κοντά στην ομάδα.

«Ο οδηγός μας από το Aqua Adventures σηκώθηκε ξαφνικά από το νερό και “κρατιόταν” από την ουρά μίας φάλαινας, δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε ότι χτυπηθήκαμε από φάλαινα».

Οι Youtubers περιέγραψαν την εμπειρία τους ως την «πιο απίστευτη που είχαν ποτέ» και ευχαρίστησε την εταιρεία περιοδείας.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version