Τετάρτη, 14 Αυγ.
37oC Αθήνα

Αυστραλία: Μητέρα σκότωσε την 10χρονη κόρη της με μανία – Προσπάθησε να της κόψει τον λαιμό

Αυστραλία: Μητέρα σκότωσε την 10χρονη κόρη της με μανία – Προσπάθησε να της κόψει τον λαιμό
Associated Press / Mark Baker - Φωτογραφία Αρχείου

Τραγικό θάνατο από τα χέρια της ίδιας της μητέρας του βρήκε ένα παιδί μόλις 10 ετών στην πολιτεία του Κουίνσλαντ στην Αυστραλία. Η απίστευτης αγριότητας παιδοκτονία έχει σοκάρει όλη την Αυστραλία.

Ο θάνατος της 10χρονης στην Αυστραλία προήλθε έπειτα από πολλαπλά χτυπήματα με μαχαίρι, ενώ σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά η μητέρα – που κατηγορείται για παιδοκτονία – προσπάθησε να της κόψει τον λαιμό. 

Η κατηγορούμενη μητέρα, Yingying Xu, 46 ετών συνελήφθη και το πρωί της Τετάρτης της απαγγέλθηκαν κατηγορίες ενώπιον του Δικαστηρίου της Πολιτείας. Το παιδί εντόπισε ο πατέρας του.

Ο αστυνομικός επιθεωρητής Κεντ Έλις επεσήμανε πως «παρά τις επίπονες προσπάθειες των διασωστών όσο και του πατέρα, η κοπέλα κατέληξε επί τόπου».

Το θύμα, Sophie Wang, 10 ετών, είχε δεχθεί πολλές μαχαιριές με βαθύτερο και εκτενέστερο ένα τραύμα στο λαιμό. «Άμεσα ξεκίνησε έρευνα και ως αποτέλεσμα, η μητέρα του παιδιού συνελήφθη για φόνο», ανέφερε ο αστυνομικός επιθεωρητής.

Η μητέρα του κοριτσιού, σύμφωνα με την ΕΡΤ, εντοπίστηκε λίγες ώρες αργότερα σε έναν κοντινό δρόμο, περίπου στις 22.25 και συνελήφθη.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης κλήθηκαν στο σπίτι της οικογένειας περίπου στις 6:00 το απόγευμα της Τρίτης και βρήκαν μια «εξαιρετικά οδυνηρή σκηνή», τόνισε σοκαρισμένος ο Αυστραλός ντετέκτιβ: «Στην 15χρονη καριέρα μου είναι μια από τις πιο σοκαριστικές σκηνές που έχω δει».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις