Κυριακή, 28 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Αυτή είναι η πιο viral σχολική φωτογραφία! [pics, vid]

Ο Austin Steinbach ήθελε πάντα η 3χρονη κορούλα του Kaylieann να είναι ανεξάρτητη. Αποφάσισε έτσι να την αφήσει να διαλέξει τι θα φορέσει την ημέρα της σχολικής φωτογραφίας, καθώς δεν της άρεσε τίποτα από τις 3 προτάσεις του. Το viral αποτέλεσμα φαίνεται πάντως πως δικαίωσε την αξιολάτρευτη Kaylieann!

“Η κόρη μου έπρεπε να αποφασίσει τι θα φορέσει για τη σχολική φωτογραφία” έγραψε ο Austin στο Reddit. “Ο μπαμπάς εγκρίνει”! Superman ή “Pooterman” όπως τον λέει η 3χρονη Kaylieann. “Πάντα ήθελα να είναι όσο το δυνατόν πιο ανεξάρτητη”, δήλωσε στο Fox 40. Έτσι δεν του προκάλεσε έκπληξη που διάλεξε στολή υπερήρωα για τη σχολική της φωτογραφία.

“Μου αρέσει να φορά τέτοιες στολές”, συνέχισε ο πατέρας της, ενώ κάτι ανάλογο φαίνεται πως ισχύει και για τους χρήστες του ίντερνετ, καθώς η φωτογραφία της κάνει θραύση από τη μέρα που την ανέβασε ο περήφανος πατέρας στο Reddit. Η 3χρονη Kaylieann φωνάζει τον αγαπημένο υπερήρωα Pooterman επειδή είναι 75% κωφή και δεν μπορεί να ακούσει το γράμμα “s”. Αυτός είναι και ο λόγος που ο πατέρας της θέλει και ενθαρρύνει την κορούλα του να γίνει όσο το δυνατόν πιο ανεξάρτητη.

Η οικογένεια μαθαίνει τη νοηματική γλώσσα για να τη βοηθήσουν όσο περισσότερο μπορούν. “Μαθαίνει πολύ πιο γρήγορα από εμάς! Μου αρέσει πολύ που με τη νοηματική γλώσσα ανέπτυξε την εκφραστικότητα και το λεξιλόγιό της. Είναι τόσο όμορφο να τη βλέπουμε να μεγαλώνει και να αναπτύσσει την προσωπικότητά της”.

Πηγή: Distractify

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε