Σάββατο, 27 Ιουλ.
28oC Αθήνα

Αυτό είναι το παιδί – μαγνήτης! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτό είναι το παιδί – μαγνήτης! (ΒΙΝΤΕΟ)

Βίδες, μεταλλικά αντικείμενα, μαχαιροπίρουνα, κινητά τηλέφωνα… αυτά και άλλα πολλά μπορεί να κολλήσει επάνω του ο 9χρονος Mehmet Sumbul.

Στο απίστευτο βίντεο που κάνει τον γύρο του κόσμου μέσω διαδικτύου ο ανήλικος φαίνεται να κολλά μεταλλικά αντικείμενα στο σώμα του, λειτουργώντας σαν ένας ανθρώπινος μαγνήτης. Προς μεγάλη του έκπληξη έχει την ικανότητα να κολά μεταλλικά αντικείμενα στο στήθος και την πλάτη του. Ο πιτσιρικάς δήλωσε στα τοπικά ΜΜΕ πως μπορεί να κάνει το κόλπο με βίδες, μεταλλικά σταχτοδοχεία και κινητά τηλέφωνα.

Ο Mehmet ζει με τους γονείς του Huseyin και Aysu στην Αττάλεια, στη νότια δυτική ακτή της Τουρκίας. “Με θεωρούν παράξενο. Όταν θυμώνω, το μαγνητικό μου πεδίο γίνεται ισχυρότερο. Τώρα που έχω ένα πιρούνι και ένα κουτάλι στο σώμα μου νιώθω σαν μαγνήτης”.

Ο πατέρας του Huseyin σημείωσε πως μπορεί να προσελκύσει κάθε είδους μικρό σκεύος. “Δεν τον έχω πάει στο νοσοκομείο επειδή δεν έχει προβλήματα υγείας. Τα πηγαίνει καλά στο σχολείο και είναι πολύ καλός στον αθλητισμό”. Το φαινόμενο ορισμένες φορές αναφέρεται ως “ανθρώπινος μαγνητισμός” και κάποιοι είπαν ισχυρίζονται ότι μπορεί να προσελκύσει και άλλους τύπους υλικών όπως γυαλί, πορσελάνη, ξύλο ή πλαστικό.

Πηγή: Mirror

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε