Site icon NewsIT

Αυτό είναι το σανατόριο… παλάτι όπου “κρύβεται” ο Γιανουκόβιτς (ΦΩΤΟ)

28.02.2014 | 09:34
Αυτό είναι το σανατόριο… παλάτι όπου “κρύβεται” ο Γιανουκόβιτς (ΦΩΤΟ)

Στις όχθες του ποταμού Μόσκβα, μέσα σε ένα δάσος από πεύκα, φουντουκιές κι έλατα, Βίκτορ Γιανουκόβιτς έχει βρει καταφύγιο. Ο έκπτωτος πρόεδρος της Ουκρανίας συνεχίζει να ζει στη χλιδή και με τις πλάτες του Πούτιν ετοιμάζει τις επόμενες κινήσεις του.

Το Barvikha Hotel & SPA βρίσκεται… τρία φανάρια μακριά από το Κρεμλίνο, μόλις 8 χιλιόμετρα έξω από τη Μόσχα σε μια περιοχή που έχει πάρει το προσωνύμιο “Ελβετία της Μόσχας” εξαιτίας του δάσους της.

Ένα δάσος με πεύκα, φουντουκιές κι έλατα στις όχθες του ποταμού Μόσκβα!

Η περιοχή Rublevka της Μόσχας φημίζεται για τον καθαρό της αέρα (χάρη στο δάσος) αλλά και εξαιτίας της… απουσίας βιομηχανιών από την περιοχή. Εκεί, ο επισκέπτης θα δει μόνο αγροικίες, βίλες, εστιατόρια, ποδηλατοδρόμους και διαδρομές για σκι!




Το προάστιο Barvikha είναι το πιο ακριβό της Μόσχας, όπου βρίσκεται η κατοικία του Ρώσου προέδρου.

Το Barvikha Hotel & SPA έχει 66 δωμάτια, 12 σουίτες με τζακούζι, δυο με τζάκι και μια προεδρική σουίτα.

Στις ανέσεις του Barvikha Hotel & SPA φέρεται να προσπαθεί να… ηρεμήσει ο έκπτωτος πρόεδρος της Ουκρανίας, Βίκτορ Γιανουκόβιτς, που σήμερα ετοιμάζεται να δώσει συνέντευξη Τύπου.




Για την ακρίβεια έχει βρει καταφύγιο στο Meiendorf Castle, που βρίσκεται μέσα στο Barvikha Hotel & SPA. Είναι μια παλιό σπίτι που χρησιμοποιούνταν από τους τσάρους όταν πήγαιναν κυνήγι και πλέον είναι επίσημη προεδρική κατοικία.
Στο παρελθόν έχει φιλοξενήσει ξένους ηγέτες (ο Νικολά Σαρκοζί ένας από αυτούς) αλλά και Συνόδους Κορυφής.







ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τελειώνει το… κρυφτό! Ο Γιανουκόβιτς παραχωρεί την Παρασκευή συνέντευξη Τύπου – “Παγώνουν” τα κεφάλαιά του οι ελβετικές αρχές

Ουκρανία: Επιχείρηση κατάληψης του αεροδρομίου της Σεβαστούπολης

Ουκρανία: 150.000 στρατιώτες , 90 μαχητικά και 880 τεθωρακισμένα περιμένουν εντολή Πούτιν

Ένα βήμα πριν τον διαμελισμό η Ουκρανία – Δημοψήφισμα για το αν η Κριμαία θα αποσχιστεί – “Εμφανίστηκε” ο Γιανουκόβιτς, ζήτησε άσυλο στη Ρωσία

Γιανουκόβιτς προς Ρωσία: Προστατεύστε με! – “Έσπασε” τη… σιωπή του ο εξαφανισμένος πρόεδρος της Ουκρανίας – Φόβοι ρωσικής απόβασης στην Κριμαία

Οι Έλληνες της Ουκρανίας: Περισσότεροι από 100.000 από το Κίεβο μέχρι την Κριμαία

Γιατί η Κριμαία είναι τόσο σημαντική για Ουκρανία και Ρωσία

Ετοιμασίες πολέμου! Ρωσικά πολεμικά πλοία “έδεσαν” στην Κριμαία – Διαδηλωτές κατέλαβαν Βουλή και κυβερνείο – Ύψωσαν τη ρώσικη σημαία!

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version