Δευτέρα, 29 Ιουλ.
34oC Αθήνα

Baba Vanga: Η “Νοστράδαμος των Βαλκανίων” είχε προβλέψει (και) το Brexit!

Baba Vanga: Η “Νοστράδαμος των Βαλκανίων” είχε προβλέψει (και) το Brexit!

Ανάμεσα στις προβλέψεις που είχε κάνει η Baba Vanga ήταν και το Brexit! Η “Νοστράδαμος των Βαλκανίων” είχε μιλήσει για το μέλλον της Ευρώπης και όσα θα συμβούν μέχρι το τέλος του 2016.

Η Baba Vanga πέθανε το 1996 σε ηλικία 85 ετών. Η τυφλή γυναίκα από την Βουλγαρία πριν πεθάνει είχε προβλέψει πολλά από τα δεινά που βρήκαν τον πλανήτη μας. Το τσουνάμι του 2004, τους Δίδυμους Πύργους, το φαινόμενο του θερμοκηπίου, και -όπως γράφει η Mirror- την έξοδο της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Όπως είχε προβλέψει, η Ευρώπη, όπως την ξέρουμε, “θα πάψει να υπάρχει” μέχρι το τέλος του 2016. Επιπλέον, ισχυρίστηκε ότι η Γηραιά ήπειρος θα μείνει “σχεδόν άδεια” και θα μετατραπεί “σε μια έρημο που θα στερείται οποιασδήποτε μορφής ζωή”.

Η Baba Vanga ζούσε στην Βουλγαρία και -όπως λένε όσοι έχουν μελετήσει την πορεία της- είχε προβλέψει την άνοδο του ISIS πολλές δεκαετίες πριν και μάλιστα είχε μιλήσει για εισβολή των τζιχαντιστών στην Ευρώπη.
Μάλιστα είχε μιλήσει και για τον ακριβή χρόνο αυτή της εισβολής. Το 2016! Προέβλεψε έναν μεγάλο πόλεμο από μουσουλμάνους ο οποίος θα ξεκινούσε με την Αραβική Άνοιξη το 2010 θα επεκτεινόταν στην Συρία και θα ολοκληρωνόταν το 2043 με την εγκαθίδρυση του χαλιφάτου με την Ρώμη στο επίκεντρό της.

ΠΗΓΗ: MIRROR

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε