Site icon NewsIT

Boyzone και Westlife ενώνουν τις δυνάμεις τους! Έρχεται το supergroup Boyzlife

03.03.2016 | 18:35
Boyzone και Westlife ενώνουν τις δυνάμεις τους! Έρχεται το supergroup Boyzlife

Στη δεκαετία του '90 είχαν διχάσει τα κορίτσια σε όλο τον κόσμο. Δύο δεκαετίες μετά τα αντίπαλα boybands Boyzone και Westlife ενώνουν τις δυνάμεις τους και σχηματίζουν το supergroup Boyzlife.

Η απίστευτη μουσική συνύπαρξη επί σκηνής ανακοινώθηκε από τον Brian McFadden, που είχε εγκαταλείψει τους Westlife το 2004, και το μέλος των Boyzone Keith Duffy. To supergroup Boyzlife θα κάνει περιοδεία στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία με 12 σταθμούς με την αρχή να γίνεται τον Οκτώβριο στο Λονδίνο.

Οι Boyzone είχαν κάνει αρκετές περιοδείες comeback μετά τη διάλυσή τους το 1999. Από την άλλη πλευρά οι Westlife είχαν διαλυθεί το 2012. Ο Ronan Keating των Boyzone, που κάνει solo καριέρα, είχε δηλώσει τον Φεβρουάριο πως θα ήταν πολύ ωραίο να ενωθούν με τους Westlife για να σχηματίσουν ένα supergroup. Επισημαίνοντας πως ποτέ δεν πρέπει να λες ποτέ, είχε πει ότι οι Boyzone θα έκαναν κάτι ξεχωριστό για τον εορτασμό των 25 χρόνων του boyband.

“Η ιδέα έχει πέσει εδώ και καιρό. Διαφορετικές συνεργασίες. Όχι μόνο με τους Westlife αλλά και με τα Girls Aloud και άλλες συνεργασίες. Δεν ξέρω. Ίσως, ίσως. Ποτέ μη λες ποτέ σε τέτοια πράγματα. Θα δούμε. Όχι άμεσα, αλλά ίσως γίνει. Θα ήταν ωραίο να κάνουμε κάτι τέτοιο σίγουρα”, είχε δηλώσει στο Press Association.

Λίγο μετά ο Shane Lynch των Boyzone είχε ποστάρει στο Twitter μια φωτογραφία των Boyzone και των Westlife. “Boyzone & Westlife έτσι φαντάζομαι θα έμοιαζε μια συνέντευξη Τύπου αν η Ιρλανδία ένωνε τις δυνάμεις της”. Σε άλλο tweet του είχε πάλι ποστάρει τη φωτογραφία των δυο boybands. Σε εκείνη των Boyzone ήταν και ο Stephen Gately που είχε πεθάνει πριν από λίγα χρόνια. “Αν και δεν μπορεί να είναι ακριβώς έτσι το line-up.. ίσως έχει έρθει η στιγμή οι Ιρλανδοί να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να κατακτήσουμε τον κόσμο… BIG”.

Ο Ronan Keating θα είναι σε παγκόσμια περιοδεία φέτος, κάνοντας στάση σε Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία. Παραδέχτηκε μάλιστα ότι του λείπουν τα υπόλοιπα μέλη των Boyzone. “Μου λείπουν τα παιδιά. Η επόμενη χρονιά σηματοδοτεί τα 25 χρόνια των Boyzone. Θα κάνουμε κάτι όμορφο. Δεν είμαστε ακόμα σίγουροι. Εξετάζουμε διαφορετικές ιδέες. Αν θα είναι άλμπουμ ή περιοδεία ή ό,τι άλλο είναι. Σίγουρα όμως θα κάνουμε κάτι και θα είναι μεγάλο”. Η πρώτη εμφάνιση των Boyzlife θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Hilton στο Belfast στις 31 Οκτωβρίου.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version