Site icon NewsIT

Closer: “Καμπάνα” 100.000€ για τις γυμνές φωτογραφίες της Κέιτ Μίντλετον

05.09.2017 | 15:38
Κέιτ Μίντλετον

Η Κέιτ Μίντλετον διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της. Όχι μόνο περιμένει το τρίτο της παιδί από τον πρίγκιπα Γουίλιαμ αλλά κέρδισε και τη διαμάχη με το περιοδικό Closer.

Τον Σεπτέμβριο του 2012, το νιόπαντρο τότε ζευγάρι, πρίγκιπας Γουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον βρέθηκε για διακοπές στην νότια Γαλλία. Εκεί, τους εντόπισε το… Closer.

Το περιοδικό δημοσίευσε φωτογραφίες από παπαράτσι που έδειχναν την Κέιτ Μίντλετον, σύζυγο του, δεύτερου στη σειρά διαδοχής για το θρόνο της Βρετανίας, πρίγκιπα Γουίλιαμ να κάνει μπάνιο γυμνόστηθη.

Αποφάσισε να δημοσιεύσει τις φωτογραφίες και μπορεί να πούλησε τρελά, αλλά, όπως ήταν αναμενόμενο, μπήκε σε δικαστική διαμάχη με το ζευγάρι.

Η μεγαλύτερη ποινή

Σήμερα (05.09.2017) ήρθε το δικαστικό τέλος της διαμάχης, με τη γαλλική δικαιοσύνη να επιβάλει πρόστιμο 100.000 ευρώ στο βασιλικό ζεύγος.

Η διευθύντρια σύνταξης και ο διευθυντής έκδοσης του περιοδικού Closer καταδικάσθηκαν να καταβάλουν πρόστιμο 45.000 ευρώ.

Το δικαστήριο της Ναντέρ επέβαλε τη μέγιστη ποινή για το αδίκημα.

Στην Κέιτ Μίντλετον και τον σύζυγό της πρίγκιπα Γουίλιαμ, επιδικάσθηκαν στον καθένα ως αποζημίωση περισσότερα από 50.000 ευρώ.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version