Site icon NewsIT

Δάκρυα χαράς! Άκουσε για πρώτη φορά τον άντρα της [vid]

31.01.2017 | 07:19
Δάκρυα χαράς! Άκουσε για πρώτη φορά τον άντρα της [vid]

Σε κλάματα ξέσπασε η Cora Lutes πουάκουσε για πρώτη φορά τον άντρα της μετά από επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε.

Η Cora Lutes, που ζει στο Norfolk στη Βιρτζίνια, είχε χάσει την ακοή της όταν ήταν μόλις δύο ετών. Η κατάστασή της είχε επιδεινωθεί και της είπαν πως η μόνη βιώσιμη επιλογή ήταν να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Ο σύζυγός της James Lutes κατέγραψε τη στιγμή που η γυναίκα του ξέσπασε σε δάκρυα στο άκουσμα της φωνής του. “Όταν τη γνώρισα μπορούσε λίγο να ακούσει. Όταν μπήκα στο Πολεμικό Ναυτικό η κατάστασή της χειροτέρεψε και έχασε εντελώς την ακοή της”.

Οι γιατροί της είπαν πως η μόνη της επιλογή ήταν να κάνει επέμβαση για να της τοποθετηθεί κοχλιακό εμφύτευμα, συσκευή ακρόασης που τοποθετείται κάτω από το δέρμα πίσω από το αυτί.

Ο James στεκόταν δίπλα της και βιντεοσκόπησε τη σύζυγό του όταν ενεργοποιήθηκε η συσκευή. Η Cora αρχικά μπορούσε να ακούσε μόνο ένα δυνατό θόρυβο αλλά ξαφνικά άρχισε να χαμογελά που καταλάβαινε τη φωνή του γιατρού της.

Της εξήγησε πως θα πάρει χρόνο για να προσαρμοστεί με τη συσκευή και τότε ενθάρρυνε τον James να μιλήσει. “Πώς σου ακούγεται η φωνή μου;” τη ρώτησε τότε ο James, με την Cora να γελά και το πρόσωπό της να λάμπει από ευτυχία.

Ο James επανέλαβε την ερώτηση, με την Cora να του απαντά πως τον ακούει πολύ δυνατά. Συνέχισε να γελά εντυπωσιασμένη από το γεγονός πως ακούει ξανά. “Είναι εκπληκτικό”.

Πηγή: Dailymail

Tags:

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version