Κόσμος

Άρρωστο! Δασκάλα ανάγκασε 5χρονο να κάνει σεξ με 2χρονη

Ενώ ομολόγησε την ενοχή της στον φρικιαστικό βιασμό, η 68χρονη δασκάλα Daphne Sithembe αφέθηκε ελεύθερη.

Η δασκάλα, σύμφωνα με το Alexnews, κατέθεσε πως έπιασε ένα 5χρονο αγοράκι να κάνει σεξ με ένα 2χρονο κοριτσάκι στις τουαλέτες του νηπιαγωγείου.

Στη συνέχεια παραδέχτηκε πως πήρε τα παιδιά στο γραφείο της και τα ανάγκασε επαναλάβουν την πράξη για να τα κινηματογραφήσει και να δείξει το βίντεο στους γονείς τους.

Μόλις ενημερώθηκαν οι γονείς, χωρίς να έχει γίνει γνωστό αν είδαν το βίντεο, επικοινώνησαν με τις αρχές που συνέλαβαν την 68χρονη γυναίκα.

Με απόφαση του δικαστηρίου το όνομά της εντάχθηκε στον κατάλογο δραστών σεξουαλικών εγκλημάτων και δεν της επιτρέπεται να εργαστεί ποτέ ξανά με παιδιά.

Η σύμβουλος της Childline Dumisile Nala ανέφερε πως η συμπεριφορά των παιδιών δεν ήταν κάτι ασυνήθιστο και πως πιθανότατα επανέλαβαν κάτι που είδαν στην τηλεόραση.

Χαρακτήρισε απαράδεκτη και πολύ περίεργη την αντίδραση της δασκάλας, σημειώνοντας πως η αναπαράσταση θα ήταν πολύ πιο τραυματική από την πρώτη πράξη.

Το συγκλονιστικό περιστατικό έλαβε χώρα στην επαρχία Gauteng, στη νότια Αφρική, τον περασμένο Φεβρουάριο.

Πηγή: Dailymail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Τραμπ κήρυξε πόλεμο και στον αυτισμό: Ο Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ θα βρει την αιτία μέχρι τον Σεπτέμβριο
«Κάτι τεχνητό το προκαλεί» εκτίμησε ο Τραμπ - Ο Κένεντι υποστηρίζει εδώ και καιρό τη θεωρία, που έχει καταρριφθεί επιστημονικά, ότι ο αυτισμός συνδέεται με το εμβόλιο κατά της ιλαράς
Ο Τραμπ και ο Κένεντι
Ο δημοσιογράφος Matthew Boyle προβλέπει το τέλος του πολέμου στην Ουκρανία «δια χειρός» Τραμπ και προτείνει στην ΕΕ να ενώσει δυνάμεις με τις ΗΠΑ
Ο ίδιος έχει στενή σχέση με τον Ντόναλντ Τραμπ και τους υπουργούς του - «Χωρίς αμφιβολία, το Κομμουνιστικό Κόμμα της Κίνας (CCP) είναι η μεγαλύτερη απειλή για τον ελεύθερο κόσμο» σημείωσε
Ο Ντόναλντ Τραμπ
Ο CEO της Siemens Ισπανίας, η σύζυγός του και τα 3 παιδιά τους νεκροί από την πτώση του ελικοπτέρου στον Χάντσον - Βίντεο με τη στιγμή της συντριβής
Νεκρός και ο χειριστής του ελικοπτέρου - Μαρτυρίες κάνουν λόγο για αποκόλληση του έλικα - Άγνωστα μέχρι στιγμής τα αίτια της τραγωδίας
Μία οικογένεια φωτογραφίζεται έξω από ένα ελικόπτερο
Ανανεώθηκε πριν 2 ώρες