Σάββατο, 17 Αυγ.
35oC Αθήνα

David Hasselhoff: Παντρεύτηκε 38χρονο μοντέλο ο «ιππότης της ασφάλτου»

David Hasselhoff: Παντρεύτηκε 38χρονο μοντέλο ο «ιππότης της ασφάλτου»

Μετά από δύο χρόνια αρραβώνα, ο David Hasselhoff παντρεύτηκε την 38χρονη Hayley Roberts στην Ιταλία.

Ο 66χρονος ηθοποιός David Hasselhoff, γνωστός για τους ρόλους στον «Ιππότη της ασφάλτου» και Baywatch, παντρεύτηκε την 38χρονη Hayley Roberts την Τρίτη.

Το αστέρι του Baywatch πέταξε με τις κόρες του Taylor, 28, και Hayley, 25, στην Ευρώπη για τον γάμο του με το μοντέλο. Έβγαιναν από το 2011.

Ο David Hasselhoff είχε αποκαλύψει τα σχέδια για τον γάμο του νωρίτερα μέσα στον μήνα στο Entertainment Tonight. “Θα παντρευτούμε στις 31 Ιουλίου στην Ιταλία”.

Σε πελάγη ευτυχίας ο David Hasselhoff

“Τα γενέθλιά μου είναι την Τρίτη και θα πάμε στο Ηνωμένο Βασίλειο και κάποια άλλα μέρη μετά τον γάμο μας. Αλλά θα είναι ένας πολύ μικρός γάμος με την οικογένειά της από την Ουαλία στην Ιταλία”.

Το ζευγάρι, όπως αποκάλυψε, ανυπομονεί για το ταξίδι του στις Μαλδίβες. “Από εκεί θα πάμε στις Μαλδίβες και θα μείνουμε κάτω από το νερό για περίπου δύο εβδομάδες”.

Είχαν γνωριστεί το 2011 τυχαία σε ένα ξενοδοχείο όπου έμενε στο Ηνωμένο Βασίλειο κατά τη διάρκεια της δουλειάς του στο Britain’s Got Talent.

Η σχέση τους ξεκίνησε όταν ο David Hasselhoff υποσχέθηκε να της δώσει αυτόγραφο αν για αντάλλαγμα έβγαινε μαζί του ραντεβού.

O David Hasselhoff ήταν παντρεμένος με την ηθοποιό Catherine Hickland από το 1984 έως το 1989.

Παντρεύτηκε την Pamela Bach το 1989 και απέκτησαν μαζί δύο κόρες, την Taylor και τη Hayley.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις