Κόσμος

Δεν γλιτώνει από τις εκκαθαρίσεις ούτε το κόμμα του Ερντογάν

Το κυβερνών Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP) ξεκινά εσωτερικό πογκρόμ κατά των μελών του που διατηρούν σχέσεις με τον Φετουλάχ Γκιουλέν, τον κληρικό που ζει αυτοεξόριστος στις ΗΠΑ και τον οποίο ο Ερντογάν κατηγορεί ως εγκέφαλο της απόπειρας πραξικοπήματος.

Εσωτερική εγκύκλιος του κόμματος ζητεί ταχεία εκκαθάριση όσων διατηρούν σχέσεις με την «γκιουλενιστική τρομοκρατική οργάνωση» και όσους υποστήριξαν την απόπειρα πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Οι ευλογίες του πάπα Φραγκίσκου από το «papa mobile», το μήνυμά του για το Πάσχα και η αναφορά στους Χριστιανούς της Γάζας
Ο Αργεντινός πάπας ζήτησε και πάλι κατάπαυση του πυρός στη Γάζα και απελευθέρωση των ομήρων, όπως και να «παρασχεθεί βοήθεια στον κόσμο, ο οποίος πεινάει και προσμένει ένα μέλλον ειρήνης»
Ο πάπας Φραγκίσκος