Site icon NewsIT

Δεν πίστευαν όσα άκουγαν από την 2χρονη κορούλα τους στην κούνια (ΒΙΝΤΕΟ)

26.01.2016 | 19:45
Δεν πίστευαν όσα άκουγαν από την 2χρονη κορούλα τους στην κούνια (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα όσα άκουγαν από το δωμάτιο της δίχρονης Sutton προκάλεσαν απίστευτη έκπληξη στους γονείς της και πλέον σε όλο τον κόσμο!

Το ζευγάρι που είχε μόλις βάλει την κορούλα του στην κούνια για να κοιμηθεί δεν μπορούσε να πιστέψει τα όσα άκουγαν από το baby monitor. Η οικογένεια Whitt από το Seneca, στη νότια Καρολίνα, έμεινε με το στόμα ανοιχτό ακούγοντας τη μικρούλα Sutton να κάνει την προσευχή της.

“Βάλαμε τη Sutton για ύπνο περίπου μία ώρα νωρίτερα και ξαφνικά ακούσαμε έναν θόρυβο από το δωμάτιό της. Όταν ανοίξαμε το baby monitor την είδαμε να προσεύχεται! Μακάρι να το είχαμε καταγράψει όλο. Πρέπει να το δείτε! Είναι τόσο γλυκό!!!” σημείωσε η μητέρα της Kathryn που ανέβασε το βίντεο στο facebook.

Οι προσευχές της μικρούλας αφορούσαν τον μπαμπά, τη μαμά αλλά και τον Άγιο Βασίλη, ενώ ευχαρίστησε τον Θεό για τους γονείς της προτού κλείσει με ένα εμφατικό “Αμήν!” “Ήμασταν συγκλονισμένοι από το πόσο μεγάλη ήταν η προσευχή της”, συμπλήρωσε η Kathryn.

We put Sutton to bed about an hour ago and then heard noise coming from her room. We turned on her baby monitor and found her praying! Wish we could have gotten the whole thing recorded. You’ve got to watch this! So sweet!!!

Δημοσιεύτηκε από Kathryn Whitt στις Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2016

Πηγή: Theblaze

Tags: ,

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version