Δευτέρα, 30 Σεπτ.
26oC Αθήνα

Διάγγελμα του εμφανώς καταβεβλημένου Μπόρις Τζόνσον για τον κορονοϊό – Πολύ νωρίς για άρση του lockdown

Διάγγελμα του εμφανώς καταβεβλημένου Μπόρις Τζόνσον για τον κορονοϊό – Πολύ νωρίς για άρση του lockdown

Διάγγελμα στον Βρετανικό λαό απηύθυνε ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον για τον κορονοϊό.

Ο Μπόρις Τζόνσον επέστρεψε σήμερα στα καθήκοντά του και στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση ήταν εμφανώς καταβεβλημένος μετά την περιπέτειά του με τον κορονοϊό.

Στο διάγγελμά του είπε μεταξύ άλλων ότι είναι πολύ νωρίς για άρση του lockdown στην Βρετανία καθώς αυτό θα ήταν καταστροφικό αν θα υπάρξει δεύτερη φάση της πανδημίας.

Είπε ακόμα ότι θέλει να συμπεριλάβει και τα κόμματα της αντιπολίτευσης όσο το δυνατόν περισσότερο στα μελλοντικά σχέδια.

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον δήλωσε επίσης ότι σήμερα ότι η κυβέρνησή του θα παρουσιάσει τα σχέδιά της για τη χαλάρωση των μέτρων που έχουν ληφθεί για τον περιορισμό της εξάπλωσης της επιδημίας του κορονοϊού τις επόμενες ημέρες.

Μιλώντας έξω από την επίσημη πρωθυπουργική κατοικία στη Ντάουνινγκ Στριτ ο Τζόνσον πρόσθεσε: «Θέλω να σας ενημερώσεω από τώρα ότι οι αποφάσεις αυτές θα ληφθούν με τη μέγιστη διαφάνεια και θέλω να μοιραστώ όλες τις διεργασίες και τις σκέψεις μας, τις δικές μου σκέψεις, με εσάς, τον βρετανικό λαό. Φυσικά θα βασιστούμε περισσότερο από ποτέ στην επιστήμη για να μας ενημερώνει, όπως κάναμε εξ αρχής».

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις