Site icon NewsIT

Δικαιοσύνη! 140 χρόνια φυλακή στους 12 άντρες που βίαζαν ανήλικη μαθήτρια (ΦΩΤΟ)

08.02.2016 | 21:07
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ: ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Mε συνολική ποινή φυλάκισης 140 ετών για τους επαναλαμβανόμενους βιασμούς και την κακοποίηση ανήλικης μαθήτριας τιμωρήθηκαν 12 άντρες από το Bradford Crown Court. Η ανήλικη έζησε τον εφιάλτη στα χέρια τους από τα 13 ως τα 14 της χρόνια μεταξύ 2011 και 2012.

Η συμμορία των 12 αντρών ασιατικής καταγωγής εκμεταλλεύτηκε την ευάλωτη λευκή ανήλικη μαθήτρια, δίνοντάς της ναρκωτικά και αλκοόλ. Σε μια παρατεταμένη επίθεση η ανήλικη βιάστηκε από 5 διαδοχικά. Οι βιασμοί γίνονταν σε ένα υπόγειο πάρκινγκ όπου είχαν γράψει με γκράφιτι το όνομα του θύματος και τη λέξη “corner”.

Ο δικαστής Roger Thomas QC είπε ότι η συμπεριφορά τους κατά τη διάρκεια της δίκης ήταν η χειρότερη που έχει δει στα 40 χρόνια που ασκεί το επάγγελμα. Καταδίκασε την αυθάδη και ασεβή συμπεριφορά τους, σημειώνοντας πως αντανακλά και τη μεταχείριση του θύματός τους. “Οι συμπεριφορές των περισσότερων από εσάς στις διαδικασίες υπήρξε περιφρονητική, ασεβής και αλαζονική που πρώτη φορά βλέπω στα χρονικά. Ακριβώς την ίδια συμπεριφορά που είχατε απέναντι στο 13/14χρονο κορίτσι που κακοποιήσατε σεξουαλικά και εκμεταλλευτήκατε για την ικανοποίησή σας. Κανένας δεν ανησυχούσε για το θύμα. Αδιαφορούσαν για το τι ζημιές της προκαλούσαν. Το θύμα απαιτούσε οίκτο και κατανόηση αλλά εκείνοι ήταν άκαρδοι και ταπεινωτικοί.

Την έβλεπαν ως μια αξιολύπητη φιγούρα που δεν είχε καμία αξία και που δεν εξυπηρετούσε κανέναν σκοπό παρά από αυτόν του αντικειμένου που μπορούσαν να κακοποιήσουν σεξουαλικά. Δεν έδειξαν ίχνος ευπρέπειας ή ανθρωπιάς όταν το μόνο που είχε ανάγκη ως παιδί ήταν φροντίδα και κατανόηση”.

Το θύμα υποφέρει από μετατραυματικό στρες και κλινική κατάθλιψη. “Έχει στρεβλωθεί η αντίληψή μου για το πώς είναι μια κανονική σχέση. Έχω θέματα εμπιστοσύνης που έχουν επηρεάσει κάθε πτυχή της ζωής μου. Η διάθεσή μου αλλάζει ανά πάσα στιγμή. Δεν έχω μηχανισμούς αντιμετώπισης και αισθάνομαι εκτός ελέγχου. Η δικαστική διαδικασία ήταν πολύ δύσκολη. Τα επίπεδα άγχους και στρες μου αυξήθηκαν. Πάλευα για να διατηρήσω τον έλεγχο των συναισθημάτων και της ζωής μου γενικότερα”, σημείωσε η ανήλικη.

Στο δικαστήριο ακούστηκε πως οι δράστες καθοδηγούνταν από τον Ahmed Al-Choudhury που διευκόλυνε τα περισσότερα από τα εγκλήματα και διέφυγε στο Μπαγκλαντές.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version