Κόσμος

Δήμαρχος δεν πήγε σε εκδήλωση και έστειλε το… χάρτινο ομοίωμά του! [pics]

Κάτι... ασύλληπτο έκανε ένας Δήμαρχος, ο οποίος δεν μπορούσε θα παρευρεθεί σε εκδήλωση στον Δήμο του.

Ωστόσο ο Δήμαρχος αυτός, στην πόλη Πιτσουκλάο στην επαρχία Τσιάπας του Μεξικό δεν είχε σκοπό να υπάρξει καμία φωτογραφία από την εκδήλωση χωρίς αυτόν μέσα, και πήρε μέτρα.

Μέτρα που στο μυαλό των περισσότερων ανθρώπων είναι “τρελά”. Τι έκανε; Πολύ απλά έστειλε… ένα χάρτινο ομοίωμά του. Ναι καλά διαβάσατε, χάρτινο ομοίωμα.

Μάλιστα το ομοίωμα έδειχνε τον Δήμαρχο σε “μαχητική στάση” με υψωμένη γροθιά, ώστε να στέλνει… μήνυμα νίκης. Στην φωτογραφία φυσικά ο “Δήμαρχος” ήταν στο κέντρο των συμμετεχόντων στην εκδήλωση, χαρίζοντας ένα πραγματικά μοναδικό αποτέλεσμα.

Προφανώς και το “κράξιμο” για την κίνηση αυτή ήταν μεγάλο, με τους συνεργάτες του όμως να το υπερασπίζονται και λένε στους… “ασέβαστους” πως θα πρέπει να θυμούνται τα όσα έχει κάνει γι αυτούς ο Δήμαρχος Μοιζές Αγκουιλάρ, και να μην ασχολούνται με το χάρτινο ομοίωμά του.

Εμείς πάλι τι να πούμε; Κι εις ανώτερα (ολόγραμμα ίσως)!!

Δείτε την απίστευτη εικόνα

dimarxos mexico

mexico

Και ο… πραγματικός Δήμαρχος

dimarxos

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το Ισραήλ αναχαίτισε πύραυλο από την Υεμένη – «Εξουδετερώθηκε πριν εισέλθει στην ισραηλινή επικράτεια»
«Μετά τις σειρήνες που ήχησαν σε διάφορες περιοχές του Ισραήλ, αναχαιτίστηκε πύραυλος που εξαπολύθηκε από την Υεμένη», αναφέρει ο ισραηλινός στρατός σε ανακοίνωσή του
Οι Χούθι της Υεμένης
Η ιστορία του καμεραμάν που σκότωσε τον βιαστή του γιου του μπροστά στις κάμερες και αναδείχθηκε σε λαϊκό ήρωα
Ο 40χρονος εικονολήπτη Γκάρι Πλοσέ εκτέλεσε με μία σφαίρα στον κεφάλι τον Τζεφ Ντουσέ, τον δάσκαλο καράτε που είχε απαγάγει και κακοποιήσει σεξουαλικά τον 11χρονο γιο του Τζόντι
Τζόντι Πλοσέ
Αυτοκτόνησε η Βιρτζίνια Τζουφρέ – Είχε κατηγορήσει τον Επστάιν και τον πρίγκιπα Άντριου για βιασμό
Τον Αύγουστο του 2021, η Βιρτζίνια Τζουφρέ μήνυσε τον πρίγκιπα Άντριου για σεξουαλική κακοποίηση όταν εκείνη ήταν 17 ετών και είχε πέσει στα δίχτυα του κυκλώματος του Έπσταϊν
Η Βιρτζίνια Τζούφρε 1