Κόσμος

Διπλή τραγωδία στην Ινδία

87 νεκροί και δεκάδες αγνοούμενοι απο δύο διαφορετικά δυστυχήματα με πλοιάρια. Γυναίκες και παιδιά είναι τα περισσότερα θύματα.

 Τουλάχιστον 87 άνθρωποι πνίγηκαν και δεκάδες άλλοι αγνοούνται σε δύο διαφορετικά δυστυχήματα με πλοιάρια στη νοτιοανατολική Ινδία.

  31 άτομα, μεταξύ τους ένα παιδάκι και δύο γυναίκες , πνίγηκαν όταν το πλοιάριο που μετέφερε συνολικά 74 τουρίστες, βυθίστηκε σε λίμη.

   Ο αριθμός των νεκρών αναμένεται να αυξηθεί καθώς οι αγνοούμενοι είναι πολλοί και οι καιρικές συνθήκες δεν επιτρέπουν να συνεχιστούν τη νύχτα οι επιχειρήσεις εντοπισμού και διάσωσης.

    Τα σωστικά συνεργεία έχουν ανασύρει 56 πτώματα από ποτάμι στο κρατίδιο Μπιχάρ , όπου νωρίτερα βυθίστηκε -λόγω κακοκαιρίας- πλοίο που μετέφερε κυρίως γυναίκες και παιδιά.

Κόσμος

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το πανεπιστήμιο της Κωνσταντινούπολης ακύρωσε το πτυχίο του Εκρέμ Ιμάμογλου για να μην μπορέσει να κατέβει για υποψήφιος πρόεδρος
Ο Εκρέμ Ιμάμογλου δεν θα μπορεί να είναι υποψήφιος πρόεδρος της χώρας, καθώς το πτυχίο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης είναι προϋπόθεση για το αξίωμα
Ο δήμαρχος Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου