Κόσμος

Δώδεκα νεκροί από την γρίπη στην Αλγερία

Δώδεκα άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους μέχρι σήμερα από τη νέα γρίπη στην Αλγερία σε σύνολο 370 επιβεβαιωμένων κρουσμάτων του ιού Η1Ν1.

 

Προηγούμενος απολογισμός έκανε λόγο για οκτώ νεκρούς στις 3 Δεκεμβρίου.
 
Το υπουργείο Υγείας που δεν έχει δώσει στοιχεία για τους τέσσερις νέους θανάτους, είχε ανακοινώσει ότι μια πρώτη παρτίδα 900.000 δόσεων εμβολίων θα φθάσει μέσα στις επόμενες ημέρες σε σύνολο 20 εκατομμυρίων δόσεων που έχουν παραγγελθεί.
 
Η εκστρατεία εμβολιασμού αναμένεται να αρχίσει σήμερα και να συνεχιστεί τους “τέσσερις με πέντε επόμενους ημέρες” δήλωσε χθες, Κυριακή ο υπουργός Υγείας στη ανατολική πόλη ‘Αναμπα, σύμφωνα με τον Τύπο.
Τα τρία πρώτα θανατηφόρα κρούσματα της γρίπης είχαν ανακοινωθεί στις 27 Νοεμβρίου.
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Υπάρχει ακόμα χρόνος για διπλωματία με το Ιράν» λέει η Βρετανία – Θα παραστεί στις συνομιλίες της Γενεύης
Ο Βρετανός Υπουργός Εξωτερικών, Ντέιβιντ Λάμι ταξιδεύει από την Ουάσινγκτον στη Γενεύη για διευρυμένες συνομιλίες της ΕΕ με τον ΥΠΕΞ του Ιράν, Αμπάς Αραγτσί
Ο Υπουργός Εξωτερικών της Βρετανίας, David Lammy
Γιατί ο Ντόναλντ Τραμπ καθυστερεί την επίθεση στο Ιράν – Η στρατηγική και οι φόβοι του Αμερικανού προέδρου
Παρά την επιθετική ρητορική, ο Ντόναλντ Τραμπ παραμένει πιστός στην τακτική της αναμονής και αναφέρει συχνά πυκνά πως το θέμα μπορεί να λυθεί με διπλωματία.
Ντόναλντ Τραμπ 1