Site icon NewsIT

Δολοφονία Κασόγκι: Έστειλαν ειδικούς για να σβήσουν τα ίχνη

05.11.2018 | 11:53
Δολοφονία Κασόγκι: Έστειλαν ειδικούς για να σβήσουν τα ίχνη

Δυο άτομα ανάμεσα στην 11μελή ομάδα που έστειλε η Σαουδική Αραβία μετά τη δολοφο9νία ΤΟΥ Τζαμάλ Κασόγκι στην Κωνσταντινούπολη είχαν στόχο να σβήσουν κάθε ίχνος του εγκλήματος λέει η τουρκική εφημερίδα Σαμπάχ.

Η Σαουδική Αραβία αρνείται να δώσει λεπτομέρειες για το που βρίσκεται η σορός του Τζαμάλ Κασόγκι του οποίου η δολοφονία έχει προκαλέσει παγκόσμια κατακραυγή.

Ο δημοσιογράφος πρώην σύμβουλος, αλλά αργότερα σφοδρός επικριτής της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας βρήκε φρικτό θάνατο μέσα στο προξενείο της χώρας στην Κωνσταντινούπολη

Σύμφωνα με την εφημερίδα Σαμπάχ μετά τη δολοφονία του έσπευσαν στο προξενείο μεταξύ άλλων ένας χημικός, ο Αχμέντ Αμπντουλαζίζ Αλτζανόμπι και ο ειδικός στην τοξικολογία Χαλίν Γιαχία αλ Ζαχράνι. Οι δυο άνδρες μαζί με ακόμη εννέα άτομα επισκεπτόταν το προξενείο καθημερινά μέχρι τις 17 Οκτωβρίου. Αφού η ομάδα ξεκίνησε την “έρευνά” της η Σαουδική Αραβία επέτρεψε στην τουρκική αστυνομία να ερευνήσει το προξενείο.
Όλα τώρα δείχνουν, σύμφωνα με το δημοσίευμα ότι η ομάδα έρευνας της Σαουδικής Αραβίας είχε ως στόχο να εξαφανίσει τα στοιχεία για τον θάνατο του 59χρονου δημοσιογράφου.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version