Πέμπτη, 4 Ιουλ.
26oC Αθήνα

Δραματικές στιγμές για επιβάτες μικρού αεροπλάνου στο Σίδνεϊ: Γλείφει τις στέγες σπιτιών και προσγειώνεται με την κοιλιά

Δραματικές στιγμές για επιβάτες μικρού αεροπλάνου στο Σίδνεϊ: Γλείφει τις στέγες σπιτιών και προσγειώνεται με την κοιλιά

Απίστευτα τυχεροί στάθηκαν ο πιλότος και ένας ακόμη επιβάτης μικρού αεροπλάνου στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας  που έκανε αναγκαστική προσγείωση.

Το αεροπλάνο στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας προσγειώθηκε με την κοιλιά όμως κανείς από τα δύο άτομα που επέβαιναν δεν έπαθε το παραμικρό.

Κατά τη διάρκεια της πτήσης το μικρό αεροπλάνο αντιμετώπισε πρόβλημα με τον πιλότο να απευθύνεται με δραματικά λόγια προς τους υπευθύνους του πύργου ελέγχου του αεροδρομίου Μπάνκσταουν στο δυτικό Σίδνεϊ.

«Βοήθεια, βοήθεια… Μηχανικό πρόβλημα», φώναζε ο πιλότος και κάποιος ακούγεται να του απαντά: «Όλοι οι διάδρομοι είναι διαθέσιμοι. Ελήφθη το σήμα, έρχεται βοήθεια».

Στο αεροδρόμιο σήμανε συναγερμός… Το βίντεο δείχνει το μικρό αεροσκάφος να αποφεύγει την τελευταία στιγμή να πέσει πάνω στις στέγες σπιτιών και στη συνέχεια να πέφτει με την κοιλιά για να προσγειωθεί.

Όπως φαίνεται για λίγα δευτερόλεπτα το αεροπλάνο σέρνεται στο διάδρομο και στη συνέχεια παίρνει μια κλίση το δεξί φτερό του. Ο πιλότος και το άλλο άτομο που επέβαιναν βγήκαν σώοι από το αεροσκάφος την ώρα που διακρίνονται πολλά άτομα να σπεύδουν για βοήθεια.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις