Σάββατο, 17 Αυγ.
35oC Αθήνα

Δύσκολοι καιροί για πριγκίπισες! Η πριγκίπισα Σάρλοτ πάει νηπιαγωγείο

Δύσκολοι καιροί για πριγκίπισες! Η πριγκίπισα Σάρλοτ πάει νηπιαγωγείο

Η εβδομάδα που διανύουμε είναι ιδιαίτερα αγχωτική για την πριγκίπισσα Σάρλοτ, την κόρη της Κέιτ και του Γουίλιαμ καθώς προετοιμάζεται για την πρώτη της ημέρα στο νηπιαγωγείο.

Όπως αναφέρει το σάιτ του νηπιαγωγείου Willocks, στο οποίο είναι εγγεγραμμένη η μικρή πριγκίπισσα Σάρλοτ, η ανοιξιάτικη περίοδος αρχίζει την Πέμπτη 4 Ιανουαρίου. Η μικρή πριγκίπισα θα ενταχθεί στους νέους μαθητές του σχολείου με πλήρες ωράριο.

Προς τιμήν της έναρξης του σχολείου, πιστεύεται ότι η Δούκισσα του Κέιμπριτζ θα βγάλει φωτογραφίες της πριγκίπισσας Σάρλοτ για να τις μοιράσει την πρώτη μέρα του νηπιαγωγείου. Όπως δηλαδή έκανε και την πρώτη μέρα στο σχολείο του πρίγκιπα Τζορτζ το 2016.

Το παλάτι του Κένσινγκτον στα τέλη του 2017 είχε ανακοινώσει ότι η πριγκίπισσα Σάρλοτ θα ξεκινήσει το σχολείο τον Ιανουάριο του 2018.

Εκπρόσωπος του παλατιού δήλωσε: «Θεωρούν ότι είναι ιδανικό ως πρώτο βήμα για την αρχική εκπαίδευση της μικρής Σάρλοτ και εντυπωσιάστηκαν από την ομάδα που εργάζεται εκεί».

Το σχολείο κοστίζει 14.500 λίρες ετησίως και χαρακτηρίζεται ως «παραδοσιακό νηπιαγωγείο που διατηρεί σε υψηλά πρότυπα, το ήθος, την αριστεία και τους καλούς τρόπους». Το σχολείο στην τελευταία επιθεώρηση της Ofsted, χαρακτηρίστηκε ως «εξαιρετικό».

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις