Site icon NewsIT

Έφαγε “χυλόπιτα” και τον απείλησε να κάνει σούσι τα… νεφρά του!

05.01.2019 | 17:43
Έφαγε “χυλόπιτα” και τον απείλησε να κάνει σούσι τα… νεφρά του!

Γυναίκα 31ός ετών κατηγορείται ότι παρενόχλησε άνδρα που την απέρριψε μετά το πρώτο ραντεβού.

Βγήκε ραντεβού μαζί του μέσω site γνωριμιών. Ο άνδρας όμως δεν θέλησε να συνεχίσουν να βλέπονται. Εκείνη δε το έβαλε κάτω. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο του έστειλε όχι ένα, όχι δύο, αλλά 159.000 μηνύματα!

Πρόκειται για την Ζακλίν Άντες, 31ός ετών, που συνελήφθη στο σπίτι του άνδρα που παρενοχλούσε, ενώ στο αυτοκίνητό της είχε ένα μαχαίρι.

Σε ένα από τα μηνύματα η Άντες έγραφε: “Θα έκανα σούσι από τα νεφρά σου και chopsticks από τα κόκαλα των χεριών σου”.

Σε άλλο ανέφερε: “Κάνε ό,τι πρέπει για να έρθεις εδώ… Μην διανοηθείς να με παρατήσεις… Θα σε σκοτώσω… Δεν θέλω να γίνω δολοφόνος”.

Η Άντες, που είναι αισθητικός από τη Φλόριντα, συνελήφθη όταν ο άνδρας που παρενοχλούσε ειδοποίησε την αστυνομία βλέποντας το αυτοκίνητό της έξω από το σπίτι του. Οι αστυνομικοί που έσπευσαν, την βρήκαν μέσα στο μπάνιο του σπιτιού του! Η ίδια ισχυρίστηκε πως είχε κάνει ένα σενάριο στο μυαλό της, σύμφωνα με το οποίο ζούσε σ’ αυτό το σπίτι και γι’ αυτό έπαθε σύγχυση.

Μετά την σύλληψή της είπε στους αστυνομικούς πως τα μηνύματα που έστελνε θεωρούσε πως ήταν αστεία και πως δεν είχε καμία πρόθεση να βλάψει τον άνδρα. “Κάποια άλλη θα έπρεπε να τον αγαπήσει. Έχει τόσα πολλά να αγαπήσει κανείς. Είναι τόσο χαριτωμένος. Δεν το πιστεύω ότι τον τρόμαξα”, είπε ακόμη η Άντες.

Πηγή: The Sun

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version