Κόσμος

Εγκατέλειψαν μωρό σε πάρκο την πιο παγωμένη νύχτα του χρόνου!

Το μωρό μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και το προσωπικό του το βάφτισε "Ρόμαν".

Ένα νεογέννητο μωρό, ένα κοριτσάκι, βρέθηκε εγκαταλειμμένο σε ένα πάρκο, στο ανατολικό Λονδίνο, την πιο παγωμένη νύχτα του χρόνου, όπως ανακοίνωσε η βρετανική αστυνομία.

Το μωρό μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και η κατάστασή του είναι σταθερή.

Η νύχτα της Πέμπτης προς την Παρασκευή ήταν η πιο κρύα που έχει καταγραφεί στο Ηνωμένο Βασίλειο τα τελευταία επτά χρόνια. Μια γυναίκα που είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο της είδε μια τσάντα για ψώνια δίπλα σε ένα παγκάκι και άκουσε έναν θόρυβο να βγαίνει από μέσα, όπως ανέφερε το BBC. Τρομαγμένη, μην θέλοντας να πλησιάσει την τσάντα, τηλεφώνησε στον γιο της ο οποίος έφτασε αμέσως στο σημείο και είδε το μωρό.

Η αστυνομία απηύθυνε έκκληση στη μητέρα του βρέφους να εμφανιστεί, γιατί ενδέχεται να χρειάζεται και η ίδια να νοσηλευτεί.

Η κατάσταση του μωρού είναι σταθερή. Το προσωπικό του νοσοκομείου όπου έχει μεταφερθεί βάφτισε τη νεογέννητη “Ρόμαν”, από τον δρόμο όπου βρέθηκε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Οι ευλογίες του πάπα Φραγκίσκου από το «papa mobile», το μήνυμά του για το Πάσχα και η αναφορά στους Χριστιανούς της Γάζας
Ο Αργεντινός πάπας ζήτησε και πάλι κατάπαυση του πυρός στη Γάζα και απελευθέρωση των ομήρων, όπως και να «παρασχεθεί βοήθεια στον κόσμο, ο οποίος πεινάει και προσμένει ένα μέλλον ειρήνης»
Ο πάπας Φραγκίσκος