Κόσμος

Είδος υπό εξαφάνιση ο Γερμανός τουρίστας – Δεν σκέφτονται ή ακυρώνουν τις διακοπές

Επιφυλακτικοί σε ό,τι αφορά τις θερινές διακοπές τους εμφανίζονται οι Γερμανοί, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Σύμφωνα με το τελευταίο «Deutschlandtrend» του πρώτου καναλιού της γερμανικής δημόσιας τηλεόρασης ARD, το 31% δηλώνει ότι δεν έχει σχεδιάσει διακοπές για το καλοκαίρι, ενώ το 14% έχει ήδη ακυρώσει τις κρατήσεις του. Το 21% αναφέρει ότι δεν έχει ακόμη κάνει κρατήσεις, αλλά το 28% δηλώνει ότι παραμένει στον αρχικό σχεδιασμό του.

Σε ό,τι αφορά τα μέτρα για την επιβράδυνση της εξάπλωσης του κορονοϊού, το 31% αναφέρει ότι επιβαρύνεται «πολύ σοβαρά» ή «σοβαρά» από τους περιορισμούς, με το 69% να δηλώνει ότι επιβαρύνεται «λίγο» ή «καθόλου».

Στην ίδια δημοσκόπηση, η Χριστιανική Ένωση (CDU/CSU) καταγράφει το υψηλότερο ποσοστό της των τελευταίων δυόμιση χρόνων, κερδίζοντας την αποδοχή των πολιτών στην διαχείριση της κρίσης του κορονοϊού.

Το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα και η Χριστιανοκοινωνική Ένωση συγκεντρώνουν 38%, κερδίζοντας τρεις μονάδες από την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ τις μεγαλύτερες απώλειες (-3%) καταγράφουν οι Πράσινοι, οι οποίοι πέφτουν στο 19%.

Κατά μία μονάδα ενισχύονται και οι συγκυβερνώντες Σοσιαλδημοκράτες (SPD), οι οποίοι ανεβαίνουν στο 17% και παραμένουν τρίτη δύναμη.

Η Εναλλακτική για την Γερμανία (AfD) χάνει μία ακόμη μονάδα και περιορίζεται στο 9%.

Σταθεροί παραμένουν η Αριστερά στο 7% και οι Φιλελεύθεροι (FDP) στο 5%.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η εισαγγελία της Βενεζουέλας καταγγέλλει τον πρόεδρο του Ελ Σαλβαδόρ για εμπορία ανθρώπων στη φυλακή - κολαστήριο
«Ο πρόεδρος Μπουκέλε ζήτησε 7 εκατομμύρια δολάρια για να φυλακίσει τους 252 υπηκόους Βενεζουέλας, κάνει εμπόριο, βρόμικο εμπόριο», λέει ο γενικός γραμματέας της εισαγγελίας της Βενεζουέλας, Τάρεκ Ουίλιαμ Σάαμπ
Αστυνομικοί του Σαλβαδόρ συνοδεύουν φερόμενα μέλη της συμμορίας της Βενεζουέλας Tren de Aragua που απελάθηκαν πρόσφατα από την κυβέρνηση των ΗΠΑ για να φυλακιστούν στη φυλακή του Κέντρου Κατακράτησης της Τρομοκρατίας (CECOT), ως μέρος συμφωνίας με την κυβέρνηση του Σαλβαδόρ
Η Τουρκία απειλεί την Κύπρο: «Είμαστε εγγυήτρια χώρα και δεν θα διστάσουμε να κάνουμε ότι και στο παρελθόν»
«Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αν σήμερα επικρατεί ειρήνη στο νησί της Κύπρου, αυτό είναι χάρη στην Τουρκία» ισχυρίζονται πηγές του τουρκικού υπουργείου Άμυνας
Κατεχόμενα Κύπρος 3
Σωφρονιστική υπάλληλος στη Βρετανία φλέρταρε, χόρεψε twerk σε κρατούμενο και τελικά απολύθηκε
Σε βίντεο ακούγεται ο κρατούμενος, ο οποίος σύμφωνα με το υπουργείο Δικαιοσύνης της Βρετανίας είναι ράπερ, να πανηγυρίζει και να την ενθαρρύνει να συνεχίσει τον αισθησιακό χορό της
Σωφρονιστική υπάλληλος