Τρίτη, 1 Οκτ.
25oC Αθήνα

Είπε ψέματα πως πέθανε η μητέρα του λόγω Τραμπ!

Είπε ψέματα πως πέθανε η μητέρα του λόγω Τραμπ!

Ο ηγέτης σε τζαμί του Dearborn επιβεβαίωσε στο FOX 2 πως ο άντρας που σπάραζε ότι πέθανε η μητέρα του λόγω του αποκλεισμού εισόδου στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής με απόφαση Ντόναλντ Τραμπ είπε ψέματα.

Ο ιμάμης Husham Al-Hussainy, ηγέτης του Karbalaa Islamic Educational Center στο Dearborn, δήλωσε πως η μητέρα του Mike Hager δεν πέθανε το Σαββατοκύριακο που επιβλήθηκε η απαγόρευση του Ντόναλν Τραμπ αλλά πριν από την υπογραφή του σχετικού διατάγματος.

Ήταν την Τρίτη που ο Mike Hager δήλωσε στο FOX 2 πως απαγόρευσαν στην οικογένειά του να επιστρέψουν στο Michigan από το Ιράκ. Ενώ στον ίδιο επετράπη η είσοδος λόγω της αμερικανικής υπηκοότητάς του, απαγόρευσαν στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του και την άρρωστη μητέρα του να ταξιδέψουν. Υποστήριξε στη συνέχεια πως η μητέρα του πέθανε στο Ιράκ το Σάββατο ενώ ο ίδιος ταξίδευε στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Μετά την προβολή της ιστορίας του Mike Hager, το FOX 2 έψαξε την εγκυρότητα των ισχυρισμών του και ανακάλυψε πως η μητέρα του είχε πεθάνει πέντε ημέρες νωρίτερα, στις 22 Ιανουαρίου 2017. Έπασχε από νεφρική ανεπάρκεια και λάμβανε θεραπεία στο Michigan όπου ζούσε πριν ταξιδέψει στο Ιράκ για να επισκεφθεί την οικογένειά της.

“Είναι αλήθεια. Πέθανε τη Δευτέρα, στις 22 Ιανουαρίου, πέντε ημέρες πριν από την επιβολή της απαγόρευσης”, τόνισε ο ιμάμης στο FOX 2. Δήλωσε πως ο Hager επικοινώνησε μαζί του στις 19 Ιανουαρίου και του είπε πως η μητέρα του είναι πολύ άρρωστη και πως θα πήγαινε στο Ιράκ μαζί της. Πέθανε εκεί και ένα άλλο τζαμί εδώ προσευχήθηκε στη μνήμη της”.

Υπενθυμίζεται πως με το διάταγμα του Ντόναλντ Τραμπ απαγορεύεται σε ταξιδιώτες από το Ιράν, το Ιράκ, τη Συρία, το Σουδάν, τη Λιβύη, την Υεμένη και τη Σομαλία να ταξιδέψουν στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής για 90 μέρες. Αυτό μέχρι να μπορέσουν να εντοπίσουν ανθρώπους με τρομοκρατικούς δεσμούς και να απαγορεύσουν την είσοδό τους στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Πηγή: FOX2

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε