Site icon NewsIT

Είπε τη Σοφία Λόρεν “γκομενάρα” – “Πάγωσε” η Ιταλίδα ντίβα

15.06.2014 | 09:59
Είπε τη Σοφία Λόρεν “γκομενάρα” – “Πάγωσε” η Ιταλίδα ντίβα

Σε πολύ δύσκολη θέση έφερε την διάσημη ιταλίδα ηθοποιό, Σοφία Λόρεν, ο ιταλός παρουσιαστής κι ηθοποιός Πάολο Ρουφίνι, κατά τη διάρκεια μίας τηλεοπτικής βράβευσης.

Κατά τη διάρκεια της βράβευσης της πασίγνωστης σταρ, στον τηλεοπτικό σταθμό Rai 1, ο Ρουφίνι… μάλλον απέτυχε να κάνει το κολακευτικό σχόλιο που ήθελε, αφού τους άφησε όλους άναυδους, όταν απευθυνόμενος στην Σοφία Λόρεν, της είπε: “Κυρία Λόρεν, παραμένετε πάντα μία απίθανη γκόμενα!”.

Όπως είναι λογικό, η αμηχανία ήταν έκδηλη στα μάτια της διάσημης ηθοποιού, την ώρα που ο παρουσιαστής μάλλον κατάλαβε την γκάφα του και της ζήτησε συγγνώμη για την “ανοησία” του, όπως χαρακτηριστικά είπε, με τη Σοφία Λόρεν όμως να δείχνει πως είχε [πραγματικά ενοχληθεί από το άκομψο σχόλιο, αφού απάντησε “ναι, ήταν πραγματική ανοησία”.

Ο αμήχανος Ρουφίνι, στην προσπάθειά του να “σπάσει τον πάγο”, ζήτησε από τη Λόρεν να βγάλουν μαζί μία… selfie φωτογραφία, εκείνη όμως έδωσε ακόμη μία αιχμηρή απάντηση: “Δεν ξέρω καν τι σημαίνει… γιατί μιλάτε μία διάλεκτο που ούτε καν γνωρίζω”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γκάρμπο, Μπράντο, Λόρεν και άλλα “τέρατα” – ανέκδοτες φωτο

Στο νοσοκομείο ο Χάρισον Φορντ

Έλληνας ηθοποιός: «Είμαι δεκαέξι χρόνια μακριά από τους γονείς και τα αδέλφια μου»!

Νεαρή ηθοποιός από το Κάτω Παρτάλι: «Έχω βυθιστεί στη θλίψη και τη λύπη για πολύ καιρό»!

Γοητευτικός Έλληνας ηθοποιός παραδέχθηκε ότι δεν είναι πιστός στις σχέσεις του

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version