Κόσμος

Εκαναν στάχτη μια ιστορία 144 ετών!

Κατάφερε να επιβιώσει από το μεγάλο κραχ, δυο παγκοσμίους πολέμους και πόσες οικονομικές κρίσεις ακόμα. Κι όμως μέσα σε λίγα λεπτά το House of Reeves, το ιστορικό κατάστημα επίπλων στην καρδιά του Κρόϊντον έγινε στάχτη.

Το κατάστημα ιδρύθηκε πριν από 144 χρόνια και θα μπορούσε να υπάρξει για άλλα 100, όμως εκείνοι που στο όνομα της επανάστασης του έβαλαν φωτιά είχαν αντίθετη γνώμη.

Το κατάστημα ήταν σημα κατατεθέν για την περιοχή και μάλιστα ο δρόμος έχει το ίδιο όνομα. Το πρωί της επόμενης ημέρας το θέαμα ήταν θλιβερό. Είχε μείνει μόνο το κουφάρι του.

Η επιχείρηση ιδρύθηκε το 1867 και έμεινε για 5 γενιές στην οικογένεια Reeves. Ο Trevor Reeves, 56, ετών τρισέγγονος του ιδρυτή είπε με παράπονο: “Αν είμασταν κατάστημα με υπολογιστές απλά θα είχαν εισβάλλει θα τα είχαν πάρει όλα και θα είχαν φύγει. Αλλά επειδή τα έπιπλα ήταν ογκώδη προτίμησαν να μας εκδικηθούν και να τα κάψουν!”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρεις νεκροί τη νύχτα στη Βρετανία – Επεισόδια σε Μάντσεστερ, Λίβερπουλ, Οξφόρδη

Χαροπαλεύει 60χρονος άνδρας – Τον έδειραν και τον άφησαν αβοήθητο – Κόλαφος για την αστυνομία η βαλλιστική: ποτέ δεν πυροβόλησε ο 29χρονος!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Οι τελευταίες επιθυμίες του Πάπα Φραγκίσκου και οι αλλαγές στο τελετουργικό της κηδείας του
Ο Ποντίφικας ζήτησε να μην εκτεθεί το σώμα του σε δημόσιο προσκύνημα, αλλά να μπει σε φέρετρο και να μην ταφεί στην κρύπτη του Βατικανού του Αγίου Πέτρου, αλλά σε κάποια εκκλησία της Ρώμης
Ο Πάπας Φραγκίσκος
Η τελευταία φορά που ο Πάπας Φραγκίσκος επισκέφθηκε την Ελλάδα: Το μήνυμα για τους μετανάστες και το «Πιστεύω» που είπε στα ελληνικά
Ήταν Δεκέμβριος του 2021 όταν ο Πάπας Φραγκίσκος πραγματοποίησε τη δεύτερη και εν τέλει την τελευταία επίσκεψή του στην Ελλάδα. Τότε...
Ο Πάπας Φραγκίσκος στην Ελλάδα