Κυριακή, 4 Αυγ.
31oC Αθήνα

Έκαναν τη φυλακή… Αμέρικαν μπαρ! Ξέφρενο πάρτι με ποτά και τσιγαριλίκια (ΒΙΝΤΕΟ)

Έκαναν τη φυλακή… Αμέρικαν μπαρ! Ξέφρενο πάρτι με ποτά και τσιγαριλίκια (ΒΙΝΤΕΟ)

Μόνο φυλακή δεν θυμίζουν οι εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας από σωφρονιστικό ίδρυμα στη Μεγάλη Βρετανία. Μεθυσμένοι τρόφιμοι να χορεύουν και να κάνουν πανικό σε πάρτι γενεθλίων που οργάνωσαν με όλα τα… κομφόρ στη φυλακή.

Η μουσική στη διαπασών και οι τρόφιμοι πίνουν, να χορεύουν και τραγουδούν στριμωγμένοι σε ένα στενό χώρο. Το βίντεο άρχισε να κυκλοφορεί μεταξύ κρατούμενων μέχρι που ανέβηκε και στο Facebook από πρώην τρόφιμο στο σωφρονιστικό ίδρυμα Belmarsh, στο νοτιοανατολικό Λονδίνο. Παρά την ανάρτηση που άφηνε να εννοηθεί πως πρόκειται για τη συγκεκριμένη φυλακή, το υπουργείο Δικαιοσύνης το διαψεύδει.

Η διενέργεια επείγουσας έρευνας για τον εντοπισμό των δραστών μετά τον σάλο που προκλήθηκε ήταν μονόδρομος για το υπουργείο Δικαιοσύνης. Οι αξιωματούχοι προσπαθούν να εντοπίσουν τη φυλακή που έγινε το ξεσάλωμα και απειλούν με σκληρές τιμωρίες.

“Είναι σοκαριστικό βίντεο. Δεν θα έπρεπε να υπάρχουν τέτοιες συμπεριφορές στη φυλακή. Διενεργείται επείγουσα έρευνα. Όποιος έσπασε τους κανόνες της φυλακής θα πρέπει να χάσει τα προνόμιά του και να αυξηθεί η ποινή του. Αν υπήρξαν λάθη από την πλευρά των φυλάκων, θα πρέπει να ληφθούν πειθαρχικά μέτρα”, σημείωσε ο υπουργός Andrew Selous.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε