Site icon NewsIT

Έκαναν τσακωτούς Ντακότα Τζόνσον και Κρις Μάρτιν

13.06.2018 | 09:46
Ντακότα Τζόνσον και Κρις Μάρτιν

Είναι από το περασμένο φθινόπωρο γνωστό πως η Ντακότα Τζόνσον και ο Κρις Μάρτιν είναι το νέο hot ζευγάρι της showbiz.

Η Ντακότα Τζόνσον και ο Κρις Μάρτιν ωστόσο προσπαθούσαν να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Οι παπαράτσι όμως κατάφεραν να τους απαθανατίσουν ενώ απολάμβαναν ένα ρομαντικό δείπνο στην Καλιφόρνια.

Η ηθοποιός και ο τραγουδιστής των Coldplay επέλεξαν casual style για την έξοδό τους, με το ζευγάρι να απαθανατίζεται κατά την άφιξή του στο δημοφιλές εστιατόριο αλλά και σε πιο τρυφερές στιγμές.

Άνθρωποι που τους είδαν μαζί επιβεβαίωσαν ότι φαίνονταν πολύ ερωτευμένοι. Κρατούσαν ο ένας το χέρι του άλλου και γελούσαν συνεχώς.

Σοβαρή η σχέση Ντακότα Τζόνσον – Κρις Μάρτιν

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που τους έχει απαθανατίσει μαζί ο φωτογραφικός φακός. Ήταν τον περασμένο Νοέμβριο που η Ντακότα Τζόνσον φωτογραφήθηκε να κάθεται μαζί με τους συνεργάτες του ενώ οι Coldplay έδιναν συναυλία στην Αργεντινή.

“Έχουν γνωριστεί πολύ καλά και είναι πολύ άνετοι ο ένας με τον άλλο. Ο Κρις Μάρτιν στέλνει τα τραγούδια του στην Ντακότα Τζόνσον να του πει τη γνώμη της. Είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό ειδύλλιο” σημείωσε πηγή που γνωρίζει πράγματα στο US Weekly.

Ο διάσημος τραγουδιστής ήταν παντρεμένος με την επίσης ηθοποιό Γκουίνεθ Πάλτροου από το 2003 έως το 2014. Έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τη 13χρονη Apple και τον 11χρονο Moses.

Μετά την αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε η Γκουίνεθ Πάλτροου το 2015, και εκείνη προχώρησε τη ζωή της και είναι πλέον αρραβωνιασμένη με τον Brad Falchuk που γνώρισε στα γυρίσματα του Glee στα τέλη του 2014.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version