Κυριακή, 28 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Έκανε τον… νεκρό για την πρόταση γάμου! video

πρόταση γάμου
Φωτογραφία από: Youtube

Οι περισσότεροι άντρες σκέφτονται πώς να πρωτοτυπήσουν όταν έρθει η ώρα για την πρόταση γάμου, ωστόσο ο ήρωας αυτής της ιστορίας μάλλον το… παράκανε!

Θα μπορούσε να πει ναι στην πρόταση γάμου, θα μπορούσε και να τον… δείρει! Όπως και να ‘χει, με τα Όσκαρ να πλησιάζουν, ο πρωταγωνιστής της ιστορίας θα μπορούσε να τα πάρει όλα! Σεναρίου, σκηνοθεσίας, α’ ανδρικού ρόλου και όχι μόνο!

Όλα συνέβησαν μέρα – μεσημέρι σε δρόμο στις Φιλιππίνες. Το “σενάριο” έλεγε πως ο άνδρας ενεπλάκη σε τροχαίο και βρήκε… τραγικό θάνατο!

πρόταση γάμου

Στη μέση του δρόμου βρίσκεται μια μηχανή και δίπλα της ο άνδρας ο οποίος δεν κουνιέται. Ξαφνικά φτάνει στο σημείο η οσονούπω (;) σύζυγός του, η οποία έχει δεχθεί κλήση για το τροχαίο και είναι σε κατάσταση σοκ!

Τρέχει δίπλα του και όταν προσπαθεί να τον αγγίξει την πληροφορούν για τον θάνατό του!

Η γυναίκα κλαίει με λυγμούς βλέποντας τον σύντροφό της να είναι ακίνητος στην άσφαλτο, ενώ στο σημείο έχουν φτάσει και διασώστες. Προσπαθούν να την ηρεμήσουν όταν ξαφνικά γίνεται… ανάσταση νεκρού!

Ο άνδρας ξεκινά να κινείται, προσπαθεί να σηκωθεί, γονατίζει (σ.σ. να κι ένα κλισέ που… τήρησε) και βγάζει από το μπουφάν του ένα δαχτυλίδι κάνοντας πρόταση γάμου!

Η γυναίκα… κλαίει ξανά και εμφανώς ανακουφισμένη αγκαλιάζει μια άλλη γυναίκα δίπλα της και λίγο μετά πέφτει στην αγκαλιά του, αφού πρώτα τον χτυπά στον ώμο (σ.σ. πολύ ελαφρύτερα από όσο όλοι θα… περίμεναν)!

Κάποιος της δίνει και μια ανθοδέσμη και κάπως έτσι η πιο περίεργη πρόταση γάμου είναι γεγονός!

πρόταση γάμου

Η γυναίκα τελικά δέχτηκε, έβαλε το δαχτυλίδι και όλοι περιμένουμε την επόμενη φάρσα του μέλλοντα συζύγου της…

Δείτε το βίντεο με την πρόταση γάμου

https://www.facebook.com/DailyMail/videos/308101969908849/

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις