Site icon NewsIT

Εκλογές – Ιταλία: Femen την… “έπεσε” στον Μπερλουσκόνι [pics, vids]

04.03.2018 | 15:55
Εκλογές – Ιταλία: Femen την… “έπεσε” στον Μπερλουσκόνι [pics, vids]

Μάλλον θα έπρεπε να το περιμένει κανείς πως οι Femen θα έκαναν την… "επίσκεψή" τους στον Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Όπως φαίνεται, όμως, μόνο εκείνος δεν το… περίμενε.

Πρωί Κυριακής ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας και αρχηγός του Forza Italia πήγε να ψηφίσει. Μόνο που στο εκλογικό τμήμα στο Μιλάνο, τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι, περίμενε μια μελαχρινή παρουσία. Ένα μέλος των Femen!

Την ώρα που ο πρώην καβαλιέρε πήγαινε να ρίξει την ψήφο του, η μελαχρινή κοπέλα ανέβηκε πάνω στο τραπέζι όπου βρισκόταν η κάλπη κι άρχισε να φωνάζει συνθήματα κατά του άλλοτε ισχυρού άνδρα της Ιταλίας!

Μπερλουσκόνι… τέλειωσες!

Η μελαχρινή γυναίκα, έβγαλε τη μπλούζα της και αποκάλυψε το σύνθημα που είχε γράψει με μαύρο μαρκαδόρο στο γυμνό της στήθος: Berlusconi sei scaduto (μτφ: Μπερλουσκόνι είσαι “ληγμένος”).

Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας μάλλον αιφνιδιάστηκε. Αν και με τόσες πλαστικές είναι λίγο δύσκολο να καταλάβει κανείς τις εκφράσεις του προσώπου του.

https://youtu.be/qHSs91CH76U

Η νεαρή Femen απομακρύνθηκε βίαια από το χώρο.

«Ήταν όμορφη;»

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, αποχωρώντας από το εκλογικό κέντρο, όπως ήταν φυσικό, ρωτήθηκε για όσα έγιναν.

«Ήταν όμορφη κοπέλα; Δεν την έχω δει. Έχω ένα καλό αστείο αλλά δεν θα σας το πω» προσπάθησε να αστειευτεί ο Μπερλουσκόνι.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
Φωτογραφίες: Reuters, EPA

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version