Κόσμος

Εκλογικό θρίλερ στη Φλόριντα – Ανακαταμέτρηση ψήφων για τον τελικό νικητή!

Σε ανακαταμέτρηση ψήφων αποφάσισε να προχωρήσει η Φλόριντα για την εκλογή του κυβερνήτη της Πολιτείας και ενός γερουσιαστή.

Και αυτό γιατί η διαφορά ανάμεσα στους υποψηφίους στις δυο αναμετρήσεις στη Φλόριντα περιορίζεται σε λίγες χιλιάδες ψήφους.

Την εντολή έδωσε ο Κεν Ντέτζνερ, ο αρμόδιος υπουργός της τοπικής κυβέρνησης στη Φλόριντα και θα διαβιβαστούν στις αρχές της πολιτείας το αργότερο έως την Πέμπτη στις 22.00 ώρα Ελλάδας.

Όσον αφορά την εκλογή του κυβερνήτη στη Φλόριντα τα ανεπίσημα αποτελέσματα που δημοσιοποιήθηκαν σήμερα δείχνουν ότι ο Ρεπουμπλικανός Ρον Ντεσάντις, τον οποίο στήριξε ο Ντόναλντ Τραμπ, προηγείται του Δημοκρατικού υποψηφίου Άντριου Γκίλουμ με μόλις 33.684 ψήφους εκ των περισσότερων από 8,2 εκατομμυρίων ψηφοδελτίων, ήτοι με ποσοστό 0,41%.

Η κούρσα μεταξύ του Δημοκρατικού γερουσιαστή Μπιλ Νέλσον και του Ρεπουμπλικανού αντιπάλου του Ρικ Σκοτ, του απερχόμενου κυβερνήτη, είναι ακόμη πιο αμφίρροπη: το προβάδισμα του Σκοτ είναι μόλις 12.562 ψήφοι, ήτοι μια διαφορά 0,15% (50,07% έναντι 49,92%).

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η συγκινητική στιγμή που καλόγρια «σπάει» το πρωτόκολλο και στέκεται δίπλα στο φέρετρο του πάπα Φραγκίσκου
Ο χώρος αυτός παραδοσιακά προορίζεται για καρδιναλίους, επισκόπους και ιερείς, αλλά η 81χρονη είχε τη δυνατότητα να θρηνήσει εκεί λόγω της στενής φιλίας με τον εκλιπόντα ποντίφικα
Πάπας Φραγκίσκος: Η στιγμή που καλόγρια και στενή του φίλη «σπάει» το πρωτόκολλο και στέκεται δίπλα στο φέρετρο