Site icon NewsIT

Εξαφάνιση Μπεν Νίνταμ: «Φιάσκο» το τεστ DNA του Δανού – «Δεν θα σταματήσω όσο ζω», λέει η μητέρα του

05.09.2024 | 14:06
Εξαφάνιση Μπεν Νίνταμ: «Φιάσκο» το τεστ DNA του Δανού – «Δεν θα σταματήσω όσο ζω», λέει η μητέρα του

Δεν έχει τέλος η αγωνία της μητέρας του Μπεν Νίνταμ που ψάχνει εδώ και 33 χρόνια τον γιο της που εξαφανίστηκε στην Κω.

Όλος ο κόσμος περίμενε τα αποτελέσματα του τεστ DNA του Δανού που ισχυριζόταν πως είναι ο Μπεν Νίνταμ. Δυστυχώς η αστυνομία επιβεβαίωσε πως δεν πρόκειται για το ίδιο άτομο του οποίου τα ίχνη χάθηκαν τον Ιούλιο του 1991 έξω από το σπίτι τους στην Κω.

«Δεν θα τα παρατήσω ποτέ όσο ζω», είπε απογοητευμένη η 51χρονη μητέρα Κέρι που εδώ και 33 χρόνια δεν έχει σταματήσει στιγμή να ψάχνει τον γιο της.

«Ήξερα μέσα μου ότι δεν ήταν αυτός, αλλά πάντα υπάρχει αυτή η ελπίδα, υπάρχει πάντα αυτή η ευκαιρία. Θα μπορούσε να είναι κάποιος που δεν περιμένεις, είναι πάντα δυνατό. Οπότε αυτό είναι απογοητευτικό, προφανώς, δήλωσε στη Mirror.

«Δεν θα αφήσουμε αυτό να μας αποτρέψει από το να κάνουμε έκκληση σε άλλους ανθρώπους να παρουσιαστούν, αν πιστεύουν ότι θα μπορούσαν να είναι ο Μπεν.

Θα λαμβάνουμε πάντα εμπιστευτικά οποιαδήποτε πληροφορία. Η αναζήτηση συνεχίζεται. Είναι μια περίπτωση να ξαναχτίσω τη δύναμη και την ελπίδα μου για να συνεχίσω την αναζήτηση», είπε η Κέρι.

Ο γιος της Μπεν Νίνταμ εξαφανίστηκε τον Ιούλιο του 1991 σε ηλικία 21 μηνών, όταν η οικογένεια από το Σέφιλντ της Αγγλίας εγκαταστάθηκε στην Ελλάδα.

Το παιδί εθεάθη τελευταία φορά να παίζει έξω από μία εγκαταλελειμμένη αγροικία που ανακαινιζόταν από τους παππούδες του. Από τότε η οικογένεια και όλο το νησί έψαχνε τον μικρό Μπεν.

Η επικρατέστερη άποψη για την εξαφάνισή του είναι πως κάποιος το άρπαξε.

Ο άνδρας από τη Δανία που ισχυρίστηκε πως είναι ο Μπεν, είχε δηλώσει πως οι παππούδες του του είχαν πει πως τον είχαν πάρει από την Κω και ήταν για πολλά χρόνια κρυμμένος.

Η μητέρα του Μπεν όταν άκουσε πως ο Δανός θα προχωρήσει σε τεστ DNA κράτησε την ψυχραιμία της καθώς αυτή ήταν η τρίτη φορά μέσα σε έναν χρόνο που κάποιος θα εξεταζόταν ώστε να αποδειχθεί η συγγένεια.

Οι εξετάσεις τεστ DNA γίνονται από το δείγμα αίματος του Μπεν που είχε πάρει το νοσοκομείο της Βοστώνης στο Λίνκολνσαϊρ για τις συνηθισμένες εξετάσεις των βρεφών.

Η αστυνομία του Νότιου Γιορκσάιρ πήγε στο Ανώτατο Δικαστήριο το 2012 για να μπορέσει να πάρει το δείγμα. Η συγκεκριμένη κίνηση έδωσε ελπίδα στην Κέρι πως κάποια στιγμή θα μπορέσει να βρει τον γιο της.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version