Κόσμος

Έξαλλος ο Λάγκερφελντ με την Κιμ Καρντάσιαν

Τι κι αν πριν από έναν χρόνο τζιχαντιστές αλώνιζαν στο Παρίσι σκοτώνοντας αθώους; Τι κι αν έχουν γίνει μέσα σε έναν χρόνο δυο μεγάλες ληστείες σε κοσμηματοπωλεία; Του Κάρλ Λάγκερφελντ του έφταιξε η Κιμ Καρντάσιαν.

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Chanel Καρλ Λάγκερφελντ δήλωσε σήμερα ότι η ληστεία της οποίας έπεσε θύμα η Κιμ Καρντάσιαν ήταν κάτι “πολύ κακό για την εικόνα του Παρισιού”, χαρακτηρίζοντας ωστόσο ακατανόητη την επιλογή της σταρ να μείνει σε μια πολυτελή κατοικία “χωρίς ασφάλεια”.

“Νομίζω ότι είναι πολύ κακό για την εικόνα του Παρισιού, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί η Κιμ ήταν μέσα σε ένα ξενοδοχείο χωρίς ασφάλεια”, δήλωσε στους δημοσιογράφους στο τέλος του ντεφιλέ του οίκου Channel με τις δημιουργίες του για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2017 που πραγματοποιήθηκε στο Γκραν Παλέ. Χθες, ο Λάγκερφελντ πάντως είχε εκφράσει την υποστήριξή του στην Καρντάσιαν σε χειρόγραφο μήνυμα που ανέφερε “Αγαπητή Κιμ, είμαστε όλοι μαζί σου. Φιλικά, Καρλ” και το οποίο ανάρτησε στο λογαριασμό του στο Instagram του αμερικανικού περιοδικού V Magazine”.

Ούτε ο Ομπάμα τέτοια υποδοχή

Η Κιμ Καρντάσιαν έγινε δεκτή ως αρχηγός κράτους στη Νέα Υόρκη, όπου επέστρεψε μετά την περιπέτειά της στο Παρίσι, με τουλάχιστον δέκα λιμουζίνες Cadillac και Mercedes και παπαράτσι να την περιμένουν μπροστά από το σπίτι της στη Νέα Υόρκη.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη κλοπή κοσμημάτων που έγινε σε ιδιώτη στη Γαλλία τα τελευταία 20 και πλέον χρόνια, καθώς τα κοσμήματα που εκλάπησαν από τη σταρ του τηλεριάλιτι αξίζουν τουλάχιστον 10 εκατομμύρια ευρώ. Η Καρντάσιαν έφθασε χθες σε ένα μικρό αεροδρόμιο του Νιου Τζέρσεϊ με ιδιωτικό τζετ πριν πάει στο σπίτι της. Περισσότεροι από δέκα άνδρες ασφάλειας είχαν αναπτυχθεί μπροστά από το κτίριο όταν εμφανίστηκαν η Κιμ Καρντάσιαν και ο σύζυγός της Κάνιε Γουέστ τους οποίους συνόδευαν αρκετοί σωματοφύλακες, σύμφωνα με εικόνες που μετέδωσε το ΤΜΖ.

Στο Παρίσι, όπου βρισκόταν η Καρντάσιαν για την Εβδομάδα Μόδας, ένοπλοι μασκοφόροι εισέβαλαν τη νύχτα της Κυριακής προς Δευτέρα στο πολυτελές διαμέρισμα όπου διέμενε και βάζοντας ένα πιστόλι στον κρόταφο της σταρ, την έδεσαν και τη φίμωσαν κλείνοντάς την μέσα στην τουαλέτα. “Πίστεψε πως θα έπεφτε θύμα βιασμού”, όπως είπε αργότερα στους γάλλους αστυνομικούς, σύμφωνα με το ΤΜΖ. “Μια στυλίστρια που ήταν μέσα στο διαμέρισμα και κρύφτηκε την ώρα της ληστείας σήμανε τον συναγερμό”. Ο σωματοφύλακας της σταρ έλειπε γιατί συνόδευε μια από τις αδελφές της σε νυχτερινό κέντρο, δήλωσε πηγή προσκείμενη στην έρευνα.

Κόσμος

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ξεθάβουν νεκρούς και εγκλωβισμένους με τα χέρια τους από τα χαλάσματα του σεισμού στη Μιανμάρ - Δρόμοι κόπηκαν στη μέση, κτίρια διαλύθηκαν
Ο ηγέτης χούντας στη Μιανμάρ ζήτησε από όλες τις χώρες να προσφέρουν βοήθεια - Έχουν ανασυρθεί τουλάχιστον 60 πτώματα από μοναστήρια και άλλα κτίρια στην Πινμάνα
Σεισμός στην Μιανμάρ και στην Ταϊλάνδη
Η κυβέρνηση Τραμπ μεθοδεύει απελάσεις μεταναστών με νόμο του 18ου αιώνα – Το αίτημα στο ανώτατο δικαστήριο
Στις 15 Μαρτίου εκδόθηκε προσωρινή εντολή για αναστολή απέλασης 200 ανθρώπων, μέλη της συμμορίας Tren de Aragua, κίνηση της κυβέρνησης Τραμπ που βασίστηκε στον Νόμο περί Αλλοδαπών Εχθρών του 1798
Οι ΗΠΑ απελαύνουν φερόμενα μέλη του Tren de Aragua για να φυλακιστούν στο Ελ Σαλβαδόρ