Κόσμος

Εκτέλεσαν 17χρονο σε πάρκο! Σπάραξε η μητέρα του [pics]

Ένας 17χρονος έπεσε νεκρός από σφαίρα στο νότιο Λονδίνο, σήμερα (06.05.2018) το πρωί, Αυτό ανακοίνωσε η αστυνομία. Αυτή ήταν η τελευταία δολοφονία που σημειώνεται στη βρετανική πρωτεύουσα, η οποία βιώνει έξαρση της βίας τη φετινή χρονιά.

Η αστυνομία ξεκίνησε έρευνα για ανθρωποκτονία, σύμφωνα με ανακοίνωσή της. Στον τόπο του εγκλήματος ένα πάρκο δύο γυναίκες που δήλωσαν μητέρα και νονά του θύματος είπαν ότι το αγόρι ονομαζόταν Ράιεμ Μπάρτον.

Η μητέρα του, μάλιστα, ήταν απαρηγόρητη.

Δείτε τις εικόνες

london london london london london london london

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Νέα έρευνα αποκαλύπτει τι συνέβη τις τελευταίες ώρες στον Τιτανικό πριν χτυπήσει το παγόβουνο
«Διατήρησαν τα φώτα και το ρεύμα σε λειτουργία μέχρι το τέλος, για να δώσουν χρόνο στο πλήρωμα να εκτοξεύσει τις σωσίβιες λέμβους με ασφάλεια με κάποιο φως αντί για απόλυτο σκοτάδι»
Το κουφάρι του Τιτανικού βρίσκεται δυόμισι μίλια κάτω στον πυθμένα του Βόρειου Ατλαντικού