Κόσμος

Εκτός κοινοβουλίου το “Κόμμα των Πειρατών”

Tο “Κόμμα των πειρατών” δεν κατάφερε να πάρει ικανοποιητικό ποσοστό ψήφων στις Σουηδικές βουλευτικές εκλογές με αποτέλεσμα να μείνει εκτός κοινοβουλίου.

Στις τελευταίες ευρωεκλογές που έγιναν τον Ιούνιο του 2009,, το σουηδικό πειρατικό κόμμα, είχε καταφέρει να αποσπάσει πάνω από το 7% των ψήφων και σαν κύριο αίτημα του είχε την αλλαγή της νομοθεσίας περί πνευματικής ιδιοκτησίας κάνοντας το σερφάρισμα στο internet ανώνυμο.

Με αφορμή την επιτυχία που είχε στις ευρωεκλογές, το κόμμα περίμενε να πάρει ένα ποσοστό ψήφων κοντά στο 4% στις φετινές σουηδικές εκλογές έτσι ώστε να αποκτήσει έδρα στη βουλή όμως τελικά οι Σουηδοί δεν του έδωσαν την ψήφο τους με αποτέλεσμα να πάρει 0,7% των ψήφων μένοντας έτσι, χωρίς καμία έδρα.

 
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Σφαγή τουριστών στην Ινδία: Στους 28 οι νεκροί από την ένοπλη επίθεση της μαχητικής ομάδας «Αντίσταση του Κασμίρ»
Γραφικά βίντεο που δημοσιεύθηκαν από ντόπιους στα social media έδειχναν τραυματισμένους τουρίστες να κείτονται σε λίμνες αίματος, ενώ οι συγγενείς τους ούρλιαζαν και παρακαλούσαν για βοήθεια
Ινδοί αστυνομικοί φρουρούν σε σημείο ελέγχου μετά από ύποπτη επίθεση μαχητών, κοντά στο Pahalgam στην περιοχή Anantnag του νότιου Κασμίρ