Site icon NewsIT

Έλον Μασκ: Η τρανς κόρη του περνάει στην αντεπίθεση για όσα είπε για τον «ιό woke»

26.07.2024 | 10:50
Έλον Μασκ: Η τρανς κόρη του περνάει στην αντεπίθεση για όσα είπε για τον «ιό woke»

Η 20χρονη κόρη του Έλον Μασκ, Βίβιαν Τζένα Γουίλσον πέρασε στην αντεπίθεση μετά τις δηλώσεις του πατέρα της περί του ιού της woke κουλτούρας που «”σκότωσε” τον γιο του κι έγινε τρανς».

Η Βίβιαν Τζένα Γουίλσον, κόρη του διευθύνοντα συμβούλου της Tesla και της SpaceX, Έλον Μασκ, επέλεξε, να απαντήσει μέσω του Threads που ανήκει στη Meta, τον μεγάλο αντίπαλο του Χ στα social media κατηγορώντας τον πατέρα της, με τον οποίο δεν έχουν σχέσεις, για γκέι στερεότυπο.

Αφού αρχικά σε ανάρτησή της σχολίασε ότι «για νεκρή μοιάζω αρκετά καλή», στη συνέχεια επέλεξε να αποδομήσει τα επιχειρήματα που χρησιμοποίησε ο Μασκ.

«Αυτό είναι εντελώς ψευδές. Κυριολεκτικά δεν συνέβη ποτέ. Ποτέ. Δεν καταλαβαίνω από πού το έβγαλε αυτό. Το καλύτερο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι εμπνεύστηκε από τη σχολή του Milo Yannopoulos για τα στερεότυπα των γκέι, διάλεξε τυχαία ορισμένα από αυτά και τα χρησιμοποίησε σε μια τελευταία προσπάθεια να φανεί συμπαθής ενώ είναι εμφανώς στην λάθος πλευρά της ιστορίας» έγραψε αρχικά η 20χρονη τρανς.

«Δεν ξέρει πώς ήμουν ως παιδί, γιατί πολύ απλά δεν ήταν εκεί»

Στη συνέχεια σημείωσε ότι «δεν είχα “αγάπη για τα μιούζικαλ και το θέατρο” όταν ήμουν 4 ετών, γιατί… ήμουν απλά 4 ετών. Δεν χρησιμοποιούσα τον όρο fabulous γιατί όταν ήμουν 4 ετών γιατί και πάλι θέλω να τονίσω ότι ήμουν μόνο τεσσάρων ετών. Αυτό είναι τόσο προφανές που δεν νομίζω ότι χρειάζεται περαιτέρω εξήγηση αλλά οι άνθρωποι πιστεύουν αυτές τις ανοησίες, γι’ αυτό και απαντάω σε αυτές».

Και συμπλήρωσε: «Όλα αυτά είναι από το μυαλό του και υπάρχει λόγος γι’ αυτό. Δεν ξέρει πώς ήμουν σαν παιδί γιατί απλά δεν ήταν ποτέ κοντά μου και τον λίγο χρόνο που ήταν, με παρενοχλούσε συνεχώς για τη θηλυκότητα και την queerness μου. Και επειδή προφανώς δεν μπορεί να το πει αυτό, με έχει περιορίσει σε ένα γα@@ μενο στερεότυπο. Πιστεύω ότι αυτό λέει πολλά για το πώς αντιμετωπίζει τους queer και τα παιδιά εν γένει».

«Όσο για το ότι δεν είμαι γυναίκα… Ναι, εντάξει, ό,τι πεις. Είμαι νόμιμα αναγνωρισμένη γυναίκα στην πολιτεία της Καλιφόρνια και δεν ασχολούμαι με τις απόψεις όσον είναι κάτω από μένα. Ο Έλον δεν μπορεί να πει το ίδιο γιατί σε μια επίθεση λόγω της κεταμίνης είναι απελπισμένος για προσοχή και επιβεβαίωση από έναν στρατό followers».

Οι δηλώσεις του Μασκ που εξόργισαν την κόρη του

Ο Έλον Μάσκ δήλωσε «εξαπατημένος» για τη φυλομετάβαση του παιδιού του αλλά και αποφασισμένος να καταστρέψει τον «ιό της woke κουλτούρας», σε συνέντευξη που έδωσε στον Τζόρνταν Πίτερσον για το Daily Wire.

Ο δισεκατομμυριούχος Έλον Μασκ δήλωσε ότι ξεγελάστηκε από τον «ιό της woke κουλτούρας» και επέτρεψε σε έναν από τους γιους του να γίνει τρανσέξουαλ.

Η 20χρονη Βίβιαν Τζένα Γουίλσον δεν θέλει καμία σχέση με τον πατέρα της ενώ και στο παρελθόν είχαν πολιτικές διαφωνίες, με τον Έλον Μασκ να την έχει αποκαλέσει «κομμουνίστρια», που πιστεύει ότι «όποιος είναι πλούσιος είναι και κακός».

Ο Έλον Μασκ ωστόσο το πήγε ένα βήμα παραπάνω, λέγοντας ότι αυτό που συνέβη στον ίδιο και την οικογένειά του ήταν «κακό». «Ουσιαστικά με εξαπάτησαν να υπογράψω έγγραφα για ένα από τα μεγαλύτερα αγόρια μου, τον Ξαβιέ», είπε, χρησιμοποιώντας το προηγούμενο όνομα του παιδιού του.

Πληροφορίες από CNN

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version