Σάββατο, 14 Σεπτ.
27oC Αθήνα

Ελβετία: Την αποκεφάλισε και αφαίρεσε τη μήτρα της – Νέες αποκαλύψεις για το μοντέλο που δολοφονήθηκε από τον άντρα της

Ελβετία: Την αποκεφάλισε και αφαίρεσε τη μήτρα της – Νέες αποκαλύψεις για το μοντέλο που δολοφονήθηκε από τον άντρα της
Instagram

Οι λέξεις φρίκη και ανατριχίλα είναι πολύ φτωχές για να περιγράψουν τα όσα νέα έρχονται στο φως της δημοσιότητας, για την ειδεχθή δολοφονία του 38χρονου μοντέλου Kristina Joksimo στην Ελβετία, από τον σύζυγό της.

Ο άντρας, αφού δολοφόνησε το μοντέλο στο σπίτι τους στην Ελβετία, στη συνέχεια την αποκεφάλισε, έκοψε τη μήτρα της και ολοκλήρωσε το διεστραμμένο έργο του, πολτοποιώντας μέλη του σώματός της σε μπλέντερ, όπως αποκαλύπτει σήμερα (13.09.2024) η Daily Mail.

Ο 41χρονος άνδρας, ο οποίος κατονομάστηκε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης με το ψευδώνυμο «Thomas» λόγω της ελβετικής νομοθεσίας περί προστασίας της ιδιωτικής ζωής, ομολόγησε ότι σκότωσε την Kristina Joksimovic, το κατακρεουργημένο σώμα της οποίας βρέθηκε στο σπίτι τους στο Binningen, κοντά στη Βασιλεία, στις 13 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με την έκθεση νεκροψίας, η φιναλίστ του διαγωνισμού Μις Ελβετία αποκεφαλίστηκε με μαχαίρι και ψαλίδι κήπου.

Κάποια από τα μέρη του σώματος της συζύγου του, τα έβαλε μέσα σε ένα ισχυρό βιομηχανικό μπλέντερ, μέσα στο οποίο τα «πολτοποίησε» ενώ εξαφάνισε κάποια άλλα με χημικό διάλυμα.

Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι ενώ τεμάχιζε το σώμα της άτυχης μητέρας δύο παιδιών, ο Thomas έβλεπε από το κίνητό του τηλέφωνο, βίντεο στο YouTube!

Οι ιατροδικαστές εντόπισαν πως ο δράστης είχε ξεριζώσει και μερικές τούφες από τα μαλλιά της άτυχης κοπέλας.

Σύμφωνα με τη νεκροψία, προτού ο Thomas την διαμελίσει, έσπασε τις αρθρώσεις του ισχίου της από τις κόγχες τους και προχώρησε σε εξαρθρώσεις – η αφαίρεση ενός οστού από την άρθρωσή του.

Στη συνέχεια, «έκοψε» πρόχειρα το άνω μέρος της σπονδυλικής στήλης για να την αποκεφαλίσει και να χωρίσει περαιτέρω τον κορμό της στη μέση πάνω από τη λεκάνη. Ο Thomas έκοψε επίσης τη μήτρα της, η οποία ήταν το μόνο όργανο που αφαιρέθηκε εντελώς», σημειώνεται στο έγγραφο της νεκροψίας σύμφωνα με τη daily mail.

Ο δράστης, αρχικά είχε ισχυριστεί στις αρχές ότι το ζευγάρι είχε μια «ήρεμη» συζήτηση πριν η Kristina «του επιτεθεί ξαφνικά με μαχαίρι».

Προηγουμένως είχε ισχυριστεί ότι «βρήκε τη γυναίκα του νεκρή» στις σκάλες του σπιτιού τους, αλλά αργότερα ομολόγησε ότι τη στραγγάλισε σε αυτοάμυνα μετά τη δήθεν επίθεση με μαχαίρι.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις