Παρασκευή, 19 Ιουλ.
37oC Αθήνα

Έλυσε τη σιωπή της η πρώην παίκτη μπέιζμπολ μετά τον άγριο ξυλοδαρμό [vid]

Έλυσε τη σιωπή της η πρώην παίκτη μπέιζμπολ μετά τον άγριο ξυλοδαρμό [vid]

Ήταν τον Αύγουστο του 2016 που ο Danry Vasquez χτύπησε την πρώην κοπέλα του Fabiana Perez στις σκάλες του σταδίου Corpus Christi στο Τέξας.

Πριν από λίγες μέρες έγινε viral το βίντεο της τρομακτικής επίθεσης που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας. Το βίαιο επεισόδιο προκάλεσε οργή και οδήγησε στην απόλυσή του από τους Lancaster Barnstormers. Αυτό παρά το γεγονός ότι η σύλληψή του για ξυλοδαρμό ήταν γνωστή.

Η Fabiana Perez εμφανίστηκε σε ενημερωτική εκπομπή και μίλησε για την εμπειρία της με την ενδοοικογενειακή βία. Μίλησε για τη βίαιη συμπεριφορά που υπέμεινε από τον Danry Vasquez που είναι πλέον παντρεμένος με άλλη γυναίκα.

Τον γνώρισε όταν ήταν 14 ετών και ονειρευόταν να παντρευτεί τον άντρα που πίστευε ότι είναι ο έρωτας της ζωής της. “Συναντηθήκαμε μέσω social media. Για μένα ήταν η μοναδική μου αγάπη. Είπα στον εαυτό μου ότι δεν θα ερωτευτώ ξανά”.

Στα 16, ο Danry Vasquez υπέγραψε συμβόλαιο με τους Detroit Tigers για 1,2 εκατομμύριο δολάρια. Μόλις η Perez αποφοίτησε από το σχολείο πήγε να ζήσει μαζί του. Όσο περνούσε ο καιρός εκείνος γινόταν όλο και περισσότερο ζηλιάρης και κτητικός.

Έτσι η Fabiana Perez άρχισε να απομακρύνεται από την οικογένειά της για να τον ευχαριστήσει. “Νόμιζα ότι η υπερπροστασία ήταν αγάπη”. Αργότερα ο Vasquez πήρε μεταγραφή για τους Corpus Christi Hooks και ήταν στο στάδιο της ομάδας που έγινε η τρομακτική επίθεση.

Μετανιώνει και εύχεται να άλλαξε

Η Fabiana δήλωσε ότι την είδε να μιλάει με έναν άντρα φίλο της και την πήρε στις σκάλες όπου νόμιζε δεν τους βλέπει κανείς. Εκεί και τη χτύπησε ανελέητα. “Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι ο άνθρωπος που με αγάπησε με κακομεταχειριζόταν. Ήμουν σε κατάσταση σοκ” δήλωσε η 21χρονη.

Αυτή όμως δεν ήταν η πρώτη φορά που ήταν βίαιος μαζί της. “Κατά τη διάρκεια ορισμένων καβγάδων που είχαμε πάντα το έσκαγα και έτρεχα στη μητέρα μου. Πάντα έψαχνα δικαιολογίες για να τον καλύψω. Έτσι ώστε να μη μοιάζει ο κακός”.

Όταν η οικογένειά της ανακάλυψε τι συνέβαινε την ενθάρρυναν να τον χωρίσει. “Μου είπαν να αφήσω αυτή τη ζωή. Αλλά αυτά ήταν πράγματα που δεν ήθελα να ακούσω”.

Αν και δεν κινήθηκε νομικά εναντίον του, όταν πήγαν οι αστυνομικοί να τον συλλάβουν αισθάνθηκε φόβο. “Δεν ήξερα τι να κάνω”.

Έμεινε στη φυλακή για 2 μέρες το 2016 και εκείνη ανησυχούσε περισσότερο για την ευημερία του παρά για τη δική της.

“Αυτό είναι ασυγχώρητο. Δεν έπρεπε να είμαι τόσο παθητική. Ο Θεός να τον ευλογεί και να φωτίσει τον δρόμο του και το μυαλό του. Ελπίζω ότι πήρε τα μαθήματά του και άλλαξε. Οι γυναίκες αξίζουμε πολλά και δεν πρέπει να ζούμε στη σκιά ενός ανθρώπου”.

Πηγή: People

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις