Site icon NewsIT

Εμανουέλ Μακρόν: «Δεν έπρεπε να παντρευτείς την καθηγήτριά σου» – Η ερώτηση που δεν περίμενε

09.01.2023 | 11:50
Εμανουέλ Μακρόν: «Δεν έπρεπε να παντρευτείς την καθηγήτριά σου» – Η ερώτηση που δεν περίμενε

French President Emmanuel Macron and his wife Brigitte Macron attend a tribute ceremony for late French abstract painter Pierre Soulages at the Cour Carree of the Louvre museum in Paris, France, November 2, 2022. REUTERS/Christian Hartmann/Pool

Ο πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν δεν πίστευε ποτέ ότι θα κληθεί να απαντήσει σε ερώτηση για την επιλογή του να παντρευτεί την Μπριζίτ Μακρόν, ωστόσο αναγκάστηκε να το κάνει σε μια άτυπη συνέντευξη τύπου από νέους με αυτισμό. 

Συγκεκριμένα, ο Εμανουέλ Μακρόν βρέθηκε σε συζήτηση με νέους από την εφημερίδα La Papotin, που ιδρύθηκε το 1990 σε ένα κέντρο φροντίδας για νεαρούς με αυτισμό και δέχθηκε ερωτήσεις για την Μπριζίτ Μακρόν που οι δημοσιογράφοι δεν θα τολμούσαν ποτέ να κάνουν.

Φυσικά η ερώτηση που έμελλε να ξεχωρίσει ήταν αυτή που του έκαναν για την Μπριζίτ Μακρόν. Ο ίδιος κλήθηκε να διαβάσει την ερώτηση και με εμφανή αμηχανία ακούγεται να λέει: «Είναι ο πρόεδρος. Θα πρέπει να αποτελεί παράδειγμα και να μην παντρευτεί την καθηγήτριά του».

Υπενθυμίζεται πως ο Μακρόν γνώρισε τη σύζυγό του όταν αυτή ήταν καθηγήτρια του στο λύκειο. Η ίδια είναι μητέρα τριών παιδιών και κατά 24 χρόνια μεγαλύτερή του, ενώ παντρεύτηκαν το 2007.

«Δεν έχει να κάνει με το αν πρέπει να αποτελείς παράδειγμα ή όχι. Όταν είσαι ερωτευμένος η επιλογή δεν είναι δική σου» απάντησε αρχικά ο Γάλλος πρόεδρος και συμπλήρωσε:

«Δεν ήταν ακριβώς καθηγήτριά μου. Ήταν η δασκάλα υποκριτικής μου. Δεν είναι ακριβώς το ίδιο, δεν ήταν η καθηγήτρια των μαθηματικών» είπε, ενώ όσοι ήταν μπροστά ξέσπασαν σε γέλια.

Les Rencontres du Papotin avec Emmanuel Macron

Στην ίδια άτυπη συνέντευξη τύπου, ο Μακρόν αποκάλυψε πως κερδίζει λιγότερα χρήματα ως πρόεδρος της Γαλλίας, απ’ότι κέρδιζε ως τραπεζίτης, ενώ μίλησε και για τον Πούτιν λέγοντας πως: «Όταν τον συναντάς δεν είναι δυσάρεστος. Αυτό είναι το παράδοξο».

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version