Site icon NewsIT

Εμπειρία ζωής με το 2 μηνών μωράκι τους! Γύρισαν τον κόσμο στη γονική άδεια (ΦΩΤΟ)

08.02.2016 | 22:18
Εμπειρία ζωής με το 2 μηνών μωράκι τους! Γύρισαν τον κόσμο στη γονική άδεια (ΦΩΤΟ)

Όταν αποκάλυψαν τα σχέδιά τους, τους πέρασαν για τρελούς! Η Karen όμως και ο σύντροφός της Shaun πήραν τη 10 μηνών κορούλα τους Esmé και έναν σάκο και γύρισαν τον κόσμο στη διάρκεια της γονικής άδειας. Φυσικά και δεν το μετάνιωσαν στιγμή!

Μετά τη γέννηση της κορούλας τους, η 31χρονη Karen Edwards και ο σύντροφός της Shaun Bayes μάζεψαν τα απολύτως απαραίτητα σε ένα σακίδιο και ξεκίνησαν για τη μοναδική εμπειρία ζωής. Η μικρή Esme δεν ήταν ούτε τριών μηνών όταν επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο για να εξερευνήσει την Ασία, την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία με τους γονείς της μέσα στους 10 μήνες που είχαν άδεια από τις δουλειές τους.

Το ζευγάρι στρίμωξε τα απαραίτητα σε ένα σακίδιο πλάτης, πακετάρισε τα υπάρχοντά του και νοίκιασε το διαμέρισμά του στο Λονδίνο για το χρονικό διάστημα που θα έλειπαν. Η οικογένεια της 31χρονης νοσοκόμας που μεγάλωσε στην Ιρλανδία νόμιζε πως είχε τρελαθεί. Δεν την πτόησε η αντίδρασή τους. Από τότε που ξεκίνησαν το ταξίδι τους έχουν επισκεφθεί την Ιρλανδία, τη Σιγκαπούρη, την Αυστραλία, την Ινδονησία, τη Μαλαισία, το Βιετνάμ, την Ταϊβάν και το Χονγκ Κονγκ.

Αφού γύρισαν για λίγο στο σπίτι τους στο Λονδίνο, η Karen δήλωσε πως το δυσκολότερο πράγμα που αντιμετώπισαν ήταν να βρουν τρόπους να διασκεδάσουν την Esme που είναι πλέον 17 μηνών. Το ζευγάρι βέβαια ετοιμάζεται να φύγει σε λίγες ημέρες για να εξερευνήσει την Ταϊλάνδη, την Καμπότζη και τη Νέα Ζηλανδία. “Σκεφτόμουν την άδεια μητρότητας και αποφάσισα ότι θα ήθελα να την εκμεταλλευτών ταξιδεύοντας. Τόσο ο Shaun όσο και εγώ ταξιδεύαμε με σακίδια πριν μείνω έγκυος και μας πέρασαν για τρελούς όταν είπαμε ότι θα πάρουμε μαζί μας την Esme.

Δεν μετανιώνουμε. Είχε την ευκαιρία να δει πολλά αξιοθέατα και να δοκιμάσει πολλές γεύσεις όσο μεγάλωνε και αυτό είναι απίστευτο. Η μόνη στιγμή που αισθάνθηκα ότι έχανε ήταν ότι δεν κοινωνικοποιήθηκε πολύ με άλλα παιδιά. Το πιο περίεργο ήταν όταν έπρεπε να γυρίσουμε. Η Esme δεν είχε ζήσει κάπου για μεγάλο χρονικό διάστημα επειδή μετακινούμασταν συνέχεια. Δεν μπορώ να φανταστώ να ξόδευα καλύτερα την άδεια μητρότητας”, σημείωσε η Karen στην Dailymail.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version