Τρίτη, 23 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Ένα BAFTA για τη βασίλισσα Ελισάβετ! (ΦΩΤΟ)

Ένα BAFTA για τη βασίλισσα Ελισάβετ! (ΦΩΤΟ)

An the BAFTA goes to… The Queen! Όχι την Έλεν Μίρεν, δε γύρισε ο χρόνος πίσω… Στην βασίλισσα Ελισάβετ απονεμήθηκε το βραβείο BAFTA, για την ενεργή υποστήριξή της στην κινηματογραφική και τηλεοπτική βιομηχανία.

Το βραβείο BAFTA, είναι το αντίστοιχο των Όσκαρ για τον βρετανικό κινηματογράφο.

Ο Κένεθ Μπράνα παρέδωσε στην 86χρονη βασίλισσα το τιμητικό βραβείο με το οποίο υπογραμμίζεται η υποστήριξή που έχει δώσει στον τομέα της ψυχαγωγίας από το 1952 όταν ανέβηκε στο θρόνο.


Η βασίλισσα Ελισάβετ έδειξε έμπρακτα την αγάπη της στον κινηματογράφο όταν πρωταγωνίστησε πέρσι σε ένα φιλμάκι μαζί με τον… Τζέιμς Μποντ, Ντάνιελ Κραγκ, για την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου.

Ο κορυφαίος μυστικός πράκτορας της Βρετανίας συναντά τη βασίλισσα στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και τη συνοδεύει σε ένα ελικόπτερο που απογειώνεται για να την μεταφέρει στο Ολυμπιακό Στάδιο, όπου φτάνει πηδώντας με… αλεξίπτωτο.

Φυσικά, το άλμα πραγματοποίησε κασκαντέρ.

Αυτή η απροσδόκητη εμφάνιση κατέστησε την Ελισάβετ “το πιο αξιομνημόνευτο κορίτσι του Τζέιμς Μποντ μέχρι σήμερα”, σχολίασε ο Τζον Γουίλις, πρόεδρος της Βρετανικής Ακαδημίας Τεχνών του Κινηματογράφου και της Τηλεόρασης.


Παραδίδοντας το βραβείο στη βασίλισσα, ο Μπράνα είπε, προκαλώντας γέλια, ότι αν η Ελισάβετ είναι διαθέσιμη, υπάρχουν πολλοί ρόλοι για αυτήν. “Πολλοί συνάδελφοί μου θέλουν να ξέρετε ότι αν αποφασίσετε να περάσετε στον κινηματογράφο, έχουν αρκετά σενάρια μαζί τους, με ωραίους ρόλους για εσάς”, είπε ο γνωστός σκηνοθέτης και ηθοποιός.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: REUTERS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Είναι η βασίλισσα Ελισάβετ το νέο trend στη διακόσμηση; Και όμως, δες τις φωτογραφίες!

Κι άλλη εμφάνιση ματαίωσε η Ελισάβετ λόγω προβλημάτων υγείας!

Στο νοσοκομείο πέρασε τη νύχτα η Ελισάβετ

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η βασίλισσα Ελισάβετ! Πόσο κρίσιμη είναι η κατάσταση της;

Όταν η Βασίλισσα πήγε στο υπουργικό συμβούλιο (ΦΩΤΟ)

Αυτοκτόνησε η νοσοκόμα που έπεσε θύμα φάρσας από Αυστραλούς ραδιοφωνικούς παραγωγούς που παρίσταναν την Βασίλισσα Ελισάβετ και τον Κάρολο!

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε